MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Lijmen en Kitten

Lijmen en Kitten: De Sleutel tot Sterke Verbindingen

Op zoek naar lijmen en kitten? Verf en Behangland heeft een ruim assortiment acrylaatkitten, beglazingskitten, siliconekitten, lijmkitten, lijmen, baksteen- en voegenkitten en de daarvoor benodigde gereedschappen.

Lees verder

Showingof 80 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 80 item(s)

Lijmen van topkwaliteit voor iedere klus

Bij Verf en Behangland begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste lijm te gebruiken voor verschillende projecten. Of je nu een klein reparatiewerk uitvoert of een groot bouwproject aanpakt, wij hebben de perfecte lijm voor jouw behoeften. Onze lijmen van topkwaliteit zijn betrouwbaar, duurzaam en zorgen voor een sterke hechting.

 

Kitten voor een naadloze afwerking

Een perfecte afwerking is essentieel voor een professioneel resultaat. Met de hoogwaardige kitten van Verf en Behangland zorg je voor een naadloze en duurzame afwerking van je projecten. Of je nu kieren wilt dichten, voegen wilt vullen of naden wilt afwerken, onze kitten zijn speciaal ontworpen om aan al je behoeften te voldoen.

 

Een breed assortiment aan lijmen en kitten

Bij Verf en Behangland bieden we een breed assortiment aan lijmen en kitten voor diverse toepassingen. Van universele constructielijmen tot specifieke lijmen voor verschillende materialen zoals hout, glas, metaal en kunststof, we hebben het allemaal. Daarnaast vind je bij ons ook kitten in verschillende kleuren en eigenschappen, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken.

Acrylkit voor het gemakkelijk afdichten van scheuren, kieren en naden. Geschikt voor buiten en binnen, en gelijk overschilderbaar.

Beglazingskit realiseert een hoogwaardige, neutrale, elastische en weerbestendige afdichting van alle soorten glazen.

Siliconekit zijn veelzijdige, neutrale kitten voor sanitair, bouw-, beglazings- en gevelvoegen welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Lijmkit is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke SMP technologie. Geschikt voor binnen en buiten.

Lijmen voor het watervast verlijmen van verschillende materialen zoals hout, bouwmaterialen, zoals gips, (natuur)steen, (gas)beton, metaal, hardschuim en diverse kunststoffen.

Baksteen en voegenkit voor het eenvoudig, snel en duurzaam repareren van je buitengevel. Biedt uitstekende hechting en een weervast eindresultaat.

Gereedschappen voor nouwkeurig gebruik van lijmen en kitten.

 

Tips en advies voor het gebruik van lijmen en kitten

Bij Verf en Behangland willen we ervoor zorgen dat je het beste resultaat behaalt met onze lijmen en kitten. Daarom bieden we graag tips en advies voor het juiste gebruik ervan. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van handige instructies, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt gaan.

Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de juiste loogbeits voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

 

Bestel jouw lijmen en kitten bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland begrijpen we dat kwaliteit en gemak belangrijk zijn. Daarom bieden wij een eenvoudige en veilige online winkelervaring. Bestel jouw favoriete lijmen en kitten vandaag nog en geniet van snelle levering aan huis. Met Verf en Behangland ben je verzekerd van hoogwaardige producten en uitstekende service voor al je lijm- en kitbehoeften.