MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Parketlak

Parketlak voor een duurzame bescherming van uw Parketvloer

Uw parketvloer is een belangrijke investering voor uw huis. Om ervoor te zorgen dat deze er jarenlang als nieuw blijft uitzien, is het essentieel om de juiste parketlak te gebruiken. Verf en Behangland biedt een ruim assortiment parketlakken van topmerken aan, die uw parketvloer beschermen tegen slijtage en krassen.

Lees verder

Showingof 28 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 28 item(s)

Wat is Parketlak?

Parketlak is slijtvast en goed voor parketvloeren en hardhouten vloeren waar weinig beweging in zit. De parketlak zorgt voor een extra bescherming van uw vloer en is een lak die niet vergeelt en zorgt er voor dat de natuurlijke kleur van het hout zichtbaar blijft.

Verschillende soorten Parketlak voor elke vloer

Verf en Behangland heeft verschillende soorten parketlak in het assortiment, geschikt voor elke type parketvloer. Zo bieden wij bijvoorbeeld parketlakken aan met een ultra matte, matte, zijdeglanzende of glanzende afwerking. Ook hebben we parketlakken in ons assortiment die geschikt zijn voor zeer intensief gebruik zoals Trae Lyx Projectlak en de Trae Lyx Naturel


Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel

Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de juiste parketlak voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.