MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Veilige Betaalopties voor Uw Gemak:

Op het moment dat de bestelling in uw winkelwagen compleet is en uw gegevens zijn ingevuld kunt u een keuze uit dee onderstaande betaal opties, hiervoor wordt u doorgeleid naar de betaalpagina van Buckaroo

 

iDEAL (Gratis en Snel): Betaal eenvoudig en veilig via iDEAL, waarbij de transactie direct wordt afgerond via uw vertrouwde bank. Het voordeel is dat uw bestelling direct wordt verwerkt.
Creditcards (Gratis): Betalingen met Eurocard/Mastercard, Visa en Maestro worden direct verwerkt, waardoor uw bestelling snel in behandeling wordt genomen.
Bankcontact en Belfius (Gratis): Deze populaire Belgische betaalmethoden maken gebruik van een fysieke kaart gekoppeld aan een Belgische bankrekening. Betalingen zijn gegarandeerd en worden direct bevestigd, waardoor uw bestelling snel wordt verwerkt.
SOFORT Banking (Gratis): Een populaire betaalmethode in Duitsland en beschikbaar in elf landen. Vul eenvoudig uw persoonlijke bankgegevens in de SOFORT-omgeving in voor een directe betaling en verwerking van uw bestelling.
Paypal (€2,95 en Snel): Met een Paypal account kunt u snel en gemakkelijk betalen door uw e-mailadres en Paypal wachtwoord in te voeren. Bestellingen worden direct verwerkt, met levering de volgende dag als u voor 15:00 uur bestelt.
Vooraf overmaken (Gratis): Indien u de voorkeur geeft aan handmatige overschrijving, kunt u het totaalbedrag naar ons ING rekeningnummer overmaken (NL19INGB0006678516) onder vermelding van uw bestelnummer. Uw bestelling wordt verwerkt zodra het bedrag is ontvangen.
Betalen bij afhalen: Haal uw bestelling op in de winkel en vermijd verzendkosten. Bij afhalen worden automatisch geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder! U kunt ons bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054 of e-mail naar [email protected].