MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Bel voor Advies? 0172 533 276

Standaard zendingen
Alle bestellingen op werkdagen tot 15.45 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Alle zendingen worden in ruim 98% door Post.NL de eerstvolgende werk- of zaterdag bezorgd. De overige 2% wordt zo goed als altijd de dag erop bezorgd.

Versturen tijdens het weekend?
Bestellingen die geplaatst worden in het weekend worden direct verwerkt en op maandag aanboden bij Post.nl

Verzendkosten en levertijd
De verzendkosten van uw bestelling binnen Nederland zijn € 6,95. Alle bestellingen binnen Nederland boven de € 75,00 worden gratis verzonden! Verzenden naar alle andere landen binnen Europa is ook mogelijk. Deze kosten hiervan worden weergegeven nadat u uw adres heeft ingevuld.

Herroepingsplicht en retouren
Sinds 1 februari 2001 is de wet 'kopen op afstand' van kracht. Door deze wet hebben consumenten een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via Internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien. De volgende belangrijke uitbreidingen voor wat betreft de rechten van consumenten zijn in de wet kopen op afstand opgenomen: Consumenten hebben recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode in de orginele verpakking terugsturen, waarbij ze alleen de portokosten voor het terugsturen hoeven te betalen.

De afkoelingsperiode geldt niet in de volgende gevallen:

    1. Teveel bestelde behangrollen
    2. Speciaal bestelde artikelen
    3. Speciaal op kleur gemaakte verf

Terugbetaling

Volledige herroeping; U retourneert alle producten uit uw bestelling
In geval van een volledige herroeping ontvangt de consument het volledige orderbedrag, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen, nadat er is aangegeven gebruik te maken van het herroepingsrecht.

Gedeeltelijke herroeping; U retourneert een gedeelte van uw bestelling
In geval van een gedeeltelijke herroeping ontvangt u het bedrag (van het retour product), exclusief verzendkosten (a € 6,95) zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht.

Indien uw totale orderbedrag boven de €75 (NL) is, heeft u gebruik gemaakt van de optie gratis verzending. Mocht uw orderbedrag na retour van 1 of meer producten onder deze grens komen, zijn wij genoodzaakt ook de verzendkosten (a €6,95) in mindering te brengen op het retour bedrag. U heeft dan geen recht meer op deze korting.

 

Retouradres:
Verf en behangland
Stobbeweg 14a
2461 EX Ter Aar

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken u het Formulier voor Herroeping in te vullen en toe te voegen aan uw retourzending.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »