MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Bison Houtlijm Extra D3

Bison houtlijm extra D3 waterbestendige houtlijm voor binnen en buiten (d3-norm). Droogt transparant op.

Bison
Kies je inhoud:
€3,99 €3,29
€2,72 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 3 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Bison Houtlijm Extra D3 bij Verf en Behangland: Waterbestendige Houtlijm voor Binnen en Buiten

Bij Verf en Behangland introduceren we de Bison Houtlijm Extra D3, een hoogwaardige houtlijm die voldoet aan de D3-norm voor waterbestendigheid. Deze lijm is ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen en droogt transparant op, waardoor het perfect is voor diverse houtbewerkingsprojecten.


Informatie

Waterbestendig D3: Geschikt voor binnenruimten waar regelmatig gedurende een korte periode langslopend water, condensvorming en/of een verhoogde relatieve luchtvochtigheid optreedt. Buitenruimten niet blootgesteld aan weersinvloeden.
Transparant Droogt: Droogt transparant op voor een onzichtbare lijmverbinding.
Sterke Verbinding: Zorgt voor een krachtige en duurzame verbinding, ideaal voor diverse houtsoorten.
Geschikt voor Diverse Materialen: Toepasbaar voor hout, zacht- en hardboard, spaanplaat, multiplex, MDF, papier, karton en board. Ook geschikt voor het lamineren van fineer en HPL op houten ondergronden.


Toepassingen

Binnen en Buiten: Geschikt voor gebruik in binnen- en buitenruimten, mits buitenruimten niet blootgesteld zijn aan directe weersinvloeden.
Goed Passende, Niet-Dragende Houtconstructies: Ideaal voor houtconstructies zoals vingerlassen, zwaluwstaarten, pen-gat verbindingen, drevels en veren.
Vlakverlijming: Perfect voor het verlijmen van hout, zacht- en hardboard, spaanplaat, multiplex, MDF, papier, karton en board.
Lamineren: Geschikt voor het lamineren van fineer en harde plastic platen (HPL) zoals Formica, Duropal en Resopal op houten ondergronden.


Specificaties van Bison Houtlijm Extra D3

Waterbestendig: Voldoet aan de D3-norm voor waterbestendigheid.
Droogt Transparant: Voor een onzichtbare en nette afwerking.
Sterke Hechting: Zorgt voor een duurzame en betrouwbare verbinding.
Gemakkelijk Verwerkbaar: Eenvoudig aan te brengen voor een professioneel resultaat.


Bestel Nu Bison Houtlijm Extra D3 bij Verf en Behangland

Kies voor de hoogwaardige en waterbestendige eigenschappen van Bison Houtlijm Extra D3. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en zorg voor een sterke en duurzame verbinding in uw houtbewerkingsprojecten. Deze houtlijm is ideaal voor zowel professionele als doe-het-zelf toepassingen, binnen en buiten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen