MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Trappenlak

Trappenlak voor een Duurzame Bescherming van uw Trap

Trappenlak heeft een hoge slijt- en krasvastheid. Het is speciaal gemaakt voor houten trappen die veel gebruikt worden. Er is ook een antislip versie beschikbaar zodat de trap in vochtige en andere situaties niet glad wordt en u grip behoudt.

Lees verder

Showingof 14 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 14 item(s)

Verschillende soorten Trappenlak voor elke Trap

Trappenlak is er transparant en dekkend van verschillende merken. Naast de bovenstaande lakken kan je voor de trap ook de lakken van Sikkens of Wijzonol gebruiken voor de trap.

Trae Lyx Trappenlak: Kwaliteit voor langdurige bescherming

Bij Verf en Behangland hebben we de perfecte oplossing voor het beschermen en verfraaien van uw trap: Trae Lyx Trappenlak. Deze hoogwaardige lak is speciaal ontwikkeld om uw trap duurzaam te beschermen tegen slijtage, krassen en vlekken. Met Trae Lyx Trappenlak kunt u niet alleen de levensduur van uw trap verlengen, maar ook de uitstraling ervan verbeteren.

Hermadix Trappenlak: Natuurlijke bescherming met een prachtige afwerking

Bij Verf en Behangland begrijpen we dat u niet alleen op zoek bent naar bescherming, maar ook naar een mooie afwerking voor uw trap. Daarom bieden we ook Hermadix Trappenlak aan. Deze lak is niet alleen duurzaam en beschermend, maar ook op waterbasis en milieuvriendelijk. Met Hermadix Trappenlak kunt u met een gerust hart uw trap een prachtige, natuurlijke uitstraling geven.

Waarom kiezen voor Trappenlak van Trae Lyx en Hermadix?

Duurzame bescherming: Zowel Trae Lyx als Hermadix Trappenlak bieden een uitstekende bescherming tegen dagelijkse slijtage, krassen en vlekken. Uw trap blijft er langer als nieuw uitzien.
Makkelijk in gebruik: Beide merken hebben Trappenlakken die eenvoudig aan te brengen zijn. Met de juiste voorbereiding en instructies kunt u zelf uw trap een professionele afwerking geven.
Verschillende afwerkingsopties: Trae Lyx en Hermadix bieden diverse afwerkingsopties, zoals mat, zijdeglans en hoogglans. Hierdoor kunt u de gewenste uitstraling voor uw trap kiezen.
Milieuvriendelijk: Hermadix Trappenlak is op waterbasis en heeft een lage impact op het milieu. Dit maakt het een verantwoorde keuze voor uw trap en de omgeving.

 

Bestel uw Trappenlak bij Verf en Behangland

Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de juiste trappenlak voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.