MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Impregnerende carboleum


Carboleum: Traditionele houtbescherming voor langdurige bescherming

Carboleum is een traditioneel houtbeschermingsmiddel dat al decennialang wordt gebruikt om hout te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht, schimmels en insecten. Het is een bewezen en betrouwbaar product dat zijn effectiviteit heeft bewezen. Bij Verf en Behangland bieden we een hoogwaardige selectie Carboleum-producten om uw houten objecten te beschermen en hun levensduur te verlengen.

Lees verder

Showingof 9 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 9 item(s)


Waarom kiezen voor Carboleum?

  • Effectieve houtbescherming: Carboleum is samengesteld uit diverse natuurlijke ingrediënten, waaronder teer en terpentijnolie. Deze unieke combinatie maakt het tot een uiterst effectief middel voor het beschermen van hout. Het dringt diep door in het hout, waardoor het een langdurige bescherming biedt tegen vocht, schimmels en insecten.
  • Traditionele kwaliteit: Carboleum is een product met een lange geschiedenis in de houtbescherming. Het heeft zich door de jaren heen bewezen als een betrouwbare keuze voor het behoud van hout. Met Carboleum kies je voor een traditionele en beproefde methode om je houten objecten te beschermen.
  • Natuurlijke ingrediënten: Carboleum bevat natuurlijke ingrediënten zoals teer en terpentijnolie. Deze ingrediënten hebben van nature beschermende eigenschappen en zorgen voor een diepe penetratie in het hout. Hierdoor wordt het hout beschermd tegen schadelijke invloeden en behoudt het zijn natuurlijke schoonheid.


Hoe Carboleum te gebruiken

  • Voor gebruik is het belangrijk om het houtoppervlak schoon en droog te maken. Verwijder vuil, stof en eventuele oude verflagen voordat je Carboleum aanbrengt.

  • Breng Carboleum gelijkmatig aan met een kwast of roller. Zorg ervoor dat je alle delen van het hout goed bedekt, inclusief de hoeken en randen.

  • Laat de eerste laag Carboleum volledig drogen voordat je een tweede laag aanbrengt. Hierdoor wordt de bescherming versterkt en creëer je een duurzame barrière tegen vocht en andere schadelijke elementen.

  • Herhaal de behandeling regelmatig, afhankelijk van de blootstelling van het hout aan de elementen. Dit zorgt ervoor dat de bescherming van het hout optimaal blijft.


Kies voor Carboleum van Verf en Behangland en Bestel Nu!

Bij Verf en Behangland begrijpen we het belang van duurzame houtbescherming. Daarom bieden we hoogwaardige Carboleum producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bescherm je houten objecten tegen vocht, schimmels en insecten met onze traditionele Carboleum producten. Neem vandaag nog contact met ons op of plaats direct je bestelling en geef je houten objecten de langdurige bescherming die ze verdienen.

 

U kunt ons bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054 of e-mail naar [email protected].