MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Bison Konstruktie-Bruislijm D4 Watervast

Voor het watervast (D4) (vlak)verlijmen van vrijwel alle houtsoorten onderling en op vele bouwmaterialen, zoals gips, (natuur)steen, (gas)beton, metaal, hardschuim en diverse kunststoffen.

Bison
€31,19 €20,70
€17,11 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 4 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Bison Konstruktie-bruislijm D4 Watervast bij Verf en Behangland: Sterke en Waterbestendige Lijm

Bij Verf en Behangland introduceren we de Bison Konstruktie-bruislijm D4 Watervast, een hoogwaardige constructielijm die uitstekende waterbestendigheid biedt. Deze bruislijm is perfect voor veeleisende projecten waarbij een sterke, duurzame en waterdichte verbinding nodig is.


Informatie

Waterbestendig D4: Biedt uitstekende waterbestendigheid volgens de D4-norm, waardoor het ideaal is voor gebruik in vochtige omgevingen en buiten.
Sterke Verbinding: Zorgt voor een krachtige en duurzame verbinding die bestand is tegen zware belasting.
Bruisende Eigenschap: De lijm bruist tijdens het uitharden, wat zorgt voor een betere vulling van oneffenheden en een sterkere hechting.
Sneldrogend: Droogt snel, waardoor projecten efficiënt kunnen worden afgerond.
Geschikt voor Diverse Materialen: Hecht goed op hout, spaanplaat, MDF, hardboard, en andere bouwmaterialen.


Documenten

Technische Specificaties: Gedetailleerde technische informatie en toepassingsinstructies zijn beschikbaar in de productdocumentatie.
Veiligheidsbladen: Belangrijke veiligheidsinformatie en gebruiksinstructies zijn te vinden in de veiligheidsbladen.


Waarschuwing

Veiligheidsmaatregelen: Zorg ervoor dat u de veiligheidsinstructies leest en begrijpt voordat u de lijm gebruikt. Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen wordt aanbevolen.
Opslag: Bewaar de lijm op een koele, droge plaats en buiten bereik van kinderen.


Beoordelingen

Gebruikersrecensie: "Deze lijm is fantastisch voor al mijn houtbewerkingsprojecten. De waterbestendigheid is een grote plus en het geeft een zeer sterke verbinding. Zeer aan te bevelen!" - Klantbeoordeling.


Bestel Nu Bison Konstruktie-bruislijm D4 Watervast bij Verf en Behangland

Kies voor de hoogwaardige en waterbestendige eigenschappen van Bison Konstruktie-bruislijm D4 Watervast. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en zorg voor een sterke en duurzame verbinding in uw projecten. Deze constructielijm is ideaal voor zowel professionele als doe-het-zelf toepassingen.

  • H332
  • H315
0 sterren op basis van 0 beoordelingen