MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Bison Rubber Seal Textielband 100mm x 10M

Bison rubber seal textielband met een breedte van 10 centimeter en een lengte van 10 meter is sterk en elastisch textielband voor gebruik in combinatie met bison rubber seal.

Bison
€10,75 €9,95
€8,22 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 8 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Bison Rubber Seal Textielband 100mm x 10M bij Verf en Behangland: Sterk en Elastisch Textielband voor Waterdichte Klussen

Bison Rubber Seal Textielband, met een breedte van 10 centimeter en een lengte van 10 meter, is een sterk en elastisch textielband voor gebruik in combinatie met Bison Rubber Seal. Dit veelzijdige textielband is ideaal voor het repareren, afdichten en beschermen van zowel binnen- als buitentoepassingen.


Toepassingsgebied van Bison Rubber Seal Textielband

Waterdichte Reparaties: Perfect voor het waterdicht maken van douchegoten, kimnaden, dakgoten, buisdoorvoeren, en kozijn- en lichtkoepelaansluitingen.
Bescherming en Afdichting: Biedt een sterke en duurzame afdichting voor diverse toepassingen, waardoor uw projecten goed beschermd blijven tegen water en vocht.
Binnen- en Buitengebruik: Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende klussen.


Voordelen van Bison Rubber Seal Textielband

Sterk en Elastisch: Biedt een sterke en flexibele afdichting die bestand is tegen beweging en trillingen.
Gemakkelijk te Gebruiken: Eenvoudig te verwerken in combinatie met Bison Rubber Seal voor een professionele afwerking.
Veelzijdige Toepassingen: Geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zowel binnen als buiten.
Langdurige Bescherming: Zorgt voor een duurzame en waterdichte afdichting, waardoor uw projecten beschermd blijven tegen water en vocht.


Specificaties van Bison Rubber Seal Textielband

  • Breedte: 10 centimeter
  • Lengte: 10 meter
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Sterk en elastisch textielband


Bestel Nu Bison Rubber Seal Textielband 100mm x 10M bij Verf en Behangland

Kies voor de veelzijdige en sterke eigenschappen van Bison Rubber Seal Textielband. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en zorg voor een waterdichte en duurzame oplossing voor al uw afdichtings- en reparatiebehoeften. Dit textielband is perfect voor gebruik in combinatie met Bison Rubber Seal en biedt een professionele afwerking voor diverse toepassingen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen