MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Hardwax en Vloerolie

Natuurlijke en Duurzame afwerking van Houten Vloeren creëer je met Hardwax en Vloerolie

Wanneer het gaat om het afwerken van houten vloeren, is het kiezen van de juiste afwerkingsmethode van groot belang. Bij Verf en Behangland bieden wij een breed scala aan afwerkingsopties, waaronder hardwax en olie.

Lees verder

Showingof 18 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 18 item(s)

Wat is Hardwax?

Hardwax is een natuurlijke en duurzame afwerking voor houten vloeren. Het bestaat uit een mengsel van natuurlijke oliën en wassen die het hout beschermen tegen vuil, vlekken en vocht. Het creëert een mooie natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende tinten.

Wat is Olie?

Olie is ook een populaire keuze voor het afwerken van houten vloeren. Het bestaat uit natuurlijke oliën die diep in het hout doordringen en het hout van binnenuit beschermen. Het creëert een mooie natuurlijke uitstraling .

Bekijk het Assortiment en Bestel bij Verf en Behangland

Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de juiste hardwax en olie voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.