MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Onderhoud Vloeren

Onderhoudstips voor Houten Vloeren: Verleng de levensduur van uw vloer

Houten vloeren zijn niet alleen mooi en stijlvol, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het is echter belangrijk om uw vloer regelmatig te onderhouden om de levensduur te verlengen en de uitstraling te behouden. Bij Verf en Behangland bieden wij verschillende onderhoudsproducten en -tips om uw houten vloer in topconditie te houden.

Lees verder

Showingof 10 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 10 item(s)

Regelmatig stofzuigen en dweilen

Het is belangrijk om uw houten vloer regelmatig schoon te maken om vuil en stof te verwijderen. Gebruik een zachte borstel om te stofzuigen en dweil met een licht vochtige doek om te voorkomen dat er te veel water op de vloer komt.

Vermijd krassen en deuken

Houten vloeren zijn gevoelig voor krassen en deuken, vooral bij het verplaatsen van meubels. Gebruik daarom altijd viltjes onder meubelpoten en vermijd het gebruik van schoenen met hakken op de vloer.

Gebruik de juiste onderhoudsproducten

Het gebruik van de juiste onderhoudsproducten is cruciaal om de levensduur van uw houten vloer te verlengen. Gebruik alleen producten die speciaal zijn ontworpen voor houten vloeren en vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen.

 

Bestel uw onderhoudsproducten bij Verf en Behangland

Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de juiste onderhoudsmiddelen  voor uw houten vloeren. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.