MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Flügger Interior High Finish 90 Gloss

Flügger Interior High finish is een hoogwaardig extreem sterke Acryl binnenlak. Beschermt tegen krassen en is uitstekend bestand tegen huidvetten.

Flügger
Kies je inhoud:
€39,50 €32,20
€26,61 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 9 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Ontdek de Perfectie van Flügger Interior High Finish 90 Gloss

Flügger Interior High Finish 90 Gloss is een hoogwaardige, extreem sterke binnenlak die beschermt tegen krassen en uitstekend bestand is tegen huidvetten. Deze acryl binnenlak heeft een gladde, soepele consistentie en biedt een uitstekende vloeiing voor een zeer egaal eindresultaat.


Kenmerken van Flügger Interior High Finish 90 Gloss:

  • Uitstekende vloeiing.
  • Zeer egaal eindresultaat.
  • Beschermt tegen huidvetten.
  • Extreem kras- en slijtvast.


Gebruikswijze

Flügger Interior High Finish 90 Gloss is ideaal voor het afwerken van binnenoppervlakken die een hoge duurzaamheid en bescherming tegen slijtage vereisen. De gladde, soepele consistentie maakt het gemakkelijk aan te brengen en zorgt voor een professionele afwerking.

Bestel Nu Flügger Interior High Finish 90 Gloss bij Verf en Behangland

Verhoog de kwaliteit van je binnenlakwerk met Flügger Interior High Finish 90 Gloss. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en ervaar de duurzaamheid en uitstekende bescherming van deze premium binnenlak.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen