MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis Drogingsvertrager Aqua 250 ml

Avis Drogingsvertrager is een universele, kleurloze toevoeging voor watergedragen verf om de droging van watergedragen verf te vertragen.

Avis
€17,90 €12,00
€9,92 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 18 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Avis Drogingsvertrager is een universele, kleurloze toevoeging voor watergedragen verf om de droging van watergedragen verf te vertragen. De verf is daardoor gemakkelijker te verwerken, het vermindert aanzetten, streepvorming, sinaasappeleffect en verbetert de vloeiing. Het is geschikt voor watergedragen primers, aflakken en muurverven. Niet geschikt voor watergedragen twee componenten verfproducten.

Verwerking:

  • Roer voor gebruik goed door.
  • max. 3% toevoegen (30 ML/L).
  • Na het toevoegen van de drogingsvertrager opnieuw goed roeren.

 

Avis Drogingsvertrager aqua: verf zonder stress

Heeft u wel eens meegemaakt dat uw verf te snel droogt? Dit kan leiden tot vervelende strepen en vlekken op uw oppervlakken. Met Avis Drogingsvertrager aqua voorkomt u deze stressvolle situaties en kunt u met gemak uw verfklus klaren.

 

Verlengt de droogtijd van uw verf

Avis Drogingsvertrager aqua is een additief dat de droogtijd van uw verf verlengt. Dit geeft u meer tijd om de verf op het oppervlak aan te brengen en te verdelen, waardoor u een mooier resultaat krijgt.

 

Geschikt voor alle soorten verf

Avis Drogingsvertrager aqua kan worden toegevoegd aan alle soorten verf op waterbasis. Dit maakt het een zeer veelzijdig product dat geschikt is voor verschillende verfklussen, zoals muren, meubels en andere oppervlakken.

 

Eenvoudig te gebruiken

Het toevoegen van Avis Drogingsvertrager aqua aan uw verf is heel eenvoudig. U voegt simpelweg de juiste hoeveelheid toe aan uw verf en mengt het goed door. Vervolgens kunt u uw verfklus met gemak klaren.

 

Bestel Avis Drogingsvertrager aqua bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland kunt u Avis Drogingsvertrager aqua eenvoudig bestellen. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen