MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis B-Clean Verfreiniger

Een niet schuimende verfreiniger, speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder.

Avis
Kies je inhoud:
€7,95 €5,95
€4,92 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Niet op voorraad Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Een niet schuimende reiniger, speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder. B-Clean® Allesreiniger / Verfreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare ontvetter en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. Alternatief voor het bekende Universol

Als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. Maar ook voor het reinigen van vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen, machines etc.

Als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk.

 

Avis B-Clean Verfreiniger kopen bij Verf en behangland

Avis B-Clean Verfreiniger is een krachtige reiniger die speciaal is ontwikkeld voor het verwijderen van vuil en vlekken op geschilderde oppervlakken. Verkrijgbaar bij Verf en behangland, biedt dit product tal van voordelen die je helpen om jouw geschilderde oppervlakken weer schoon en fris te maken.

 

Geschikt voor verschillende ondergronden

Avis B-Clean Verfreiniger is geschikt voor verschillende ondergronden, waaronder muren, plafonds, deuren en kozijnen. Het product is veilig te gebruiken op geschilderde oppervlakken en zorgt voor een grondige reiniging zonder de verf te beschadigen.

 

Eenvoudig in gebruik

Avis B-Clean Verfreiniger is zeer eenvoudig in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen, is het product verdunnen met water en het aanbrengen op het oppervlak dat je wilt reinigen. Laat het product even intrekken en spoel het daarna af met schoon water.

 

Tips voor het gebruik van Avis B-Clean Verfreiniger

 • Verdun het product volgens de instructies op de verpakking.
 • Test het product altijd eerst op een klein stukje van het oppervlak om te controleren of de verf niet wordt aangetast.
 • Breng het product aan met een spons of doek en laat het enkele minuten intrekken.
 • Spoel het oppervlak daarna af met schoon water en laat het drogen. 

 

Bestel direct online of bezoek onze winkel!

Als je op zoek bent naar een krachtige reiniger voor geschilderde oppervlakken, kies dan voor Avis B-Clean Verfreiniger bij Verf en behangland. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

 • P101
 • P102
 • P264
 • P280
 • P305
 • P351
 • P338
 • P501
26-05-2023 10:34

Maakt goed schoon. Makkelijk in gebruik

16-03-2023 18:34

Nooit gebruikt meestal Ammoniak werd gebruikt

10-03-2023 20:00

Zoals verwacht

4.35 sterren op basis van 3 beoordelingen