MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Sikkens Alphaloxan Flex 10 Liter

Sikkens Alphaloxan Flex is een zeer elastische, ademende matte muurverf voor buiten.

Sikkens
€573,49 €279,54
€231,02 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 2 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Sikkens Alphaloxan Flex bij Verf en Behangland: Elastische, Ademende Muurverf voor Buiten

Sikkens Alphaloxan Flex is een zeer elastische, ademende matte muurverf voor buiten. Deze verf is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van buitentoepassingen en biedt uitstekende eigenschappen voor renovatie en bescherming van diverse ondergronden.


Belangrijkste Kenmerken van Sikkens Alphaloxan Flex

Elastisch en Ademend: Hoog elastische samenstelling maakt het geschikt voor ondergronden die beweging vertonen, terwijl het tegelijkertijd waterdampdoorlatend blijft.
Geschikt voor Renovatie: Ideaal voor pleisters op nageïsoleerde buitengevels, ruwe gepleisterde ondergronden en pleisters met haarscheurtjes, evenals metselwerk.
Bescherming tegen Schimmels en Algen: Biedt een goede bescherming tegen de vorming van schimmels en algen.
Prettig te Verwerken: Gemakkelijk aan te brengen voor een gelijkmatige en duurzame afwerking.

Waarom Kiezen voor Sikkens Alphaloxan Flex bij Verf en Behangland?

Hoogwaardige Kwaliteit: Vertrouw op de kwaliteit en duurzaamheid van Sikkens-producten.
Geschikt voor Diverse Ondergronden: Veelzijdig inzetbaar voor verschillende typen buitenoppervlakken.
Elastisch en Duurzaam: Biedt langdurige bescherming en blijft flexibel bij temperatuurwisselingen en beweging van de ondergrond.
Deskundig Advies: Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de juiste toepassing van Sikkens Alphaloxan Flex voor uw project.

Ontdek de voordelen van Sikkens Alphaloxan Flex voor uw buitenmuurverfprojecten. Met zijn elastische, ademende eigenschappen en goede bescherming tegen schimmels en algen biedt deze verf een duurzame oplossing voor renovatie en bescherming van uw buitengevels. Bestel nu bij Verf en Behangland en geef uw buitenoppervlakken de bescherming en uitstraling die ze verdienen.

  • H412
  • P102
  • P101
  • P273
  • P501
0 sterren op basis van 0 beoordelingen