MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Verfemmers

Voor iedere schildersklus is een verfemmer een noodzaak, handig voor het gemakkelijk verdelen van de verf op de roller. Gebruik voor een optimaal resultaat een verfrooster.

Kies je inhoud:
€4,95 €2,50
€2,07 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 20 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Optimaal Schilderen met de Verfemmer

Ervaar het gemak van de Verfemmer, een onmisbaar hulpmiddel voor al je schilderklussen. Deze emmer is ontworpen voor optimaal comfort en hergebruik, waardoor schilderen een moeiteloze taak wordt.

Belangrijkste Kenmerken:

Comfortabel in Gebruik: De Verfemmer biedt een comfortabele ervaring tijdens het schilderen, waardoor je klus aangenamer wordt.
Geschikt voor Hergebruik: Duurzaamheid staat voorop. De Verfemmer is geschikt voor herhaaldelijk gebruik, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.
Geschikt voor Alle Muurverven: Deze emmer is veelzijdig en geschikt voor alle soorten muurverven, waardoor je flexibiliteit hebt in je verfkeuze.
Zeer Praktisch Schildershulpmiddel: De Verfemmer is een essentieel gereedschap voor iedere schilderklus, waardoor je efficiënt en doelgericht kunt werken.


Formaten:

8 Liter emmer voor gebruik met 18 cm Muurverfroller
12 Liter emmer voor gebruik met 25 cm Muurverfroller
19 Liter emmer voor gebruik met 25 cm Muurverfroller

Ideaal te gebruiken met de Pull-Liner inzet emmers. Met de Pull-Liner inzet emmers houdt u uw verfemmer schoon en kunt u deze keer op keer blijven gebruiken.


Met de Verfemmer maak je schilderen niet alleen gemakkelijker, maar ook duurzamer. Ontdek het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van de Verfemmer voor een probleemloze schilderervaring.

 

23-02-2024 11:34

Doet wat het moet doen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen