MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis B-Clean Verfreiniger Spray 500 ml

Avis B-Clean Verfreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare verfreiniger. De ideale vervanger voor ammoniak. Schuimt niet en is speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder.

€8,47 €5,95
€4,92 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 4

Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Verzendkosten NL €6,95 | gratis vanaf €75,-
Voor 16.00 uur besteld vandaag verzonden
Advies nodig? Bel 0172 533 276

Avis B-Clean Verfreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare verfreiniger. De ideale vervanger voor ammoniak. Schuimt niet en is speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder. Het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. Spaart tijd doordat er bij normale vervuiling niet nagespoeld hoeft te worden. Verwijdert bijna alle soorten vuil, waaronder nicotineaanslag, op vrijwel elke ondergrond.

 

B-Clean Verfreiniger – ready to use:

  • Spray de reiniger op het te behandelen oppervlak en wrijf schoon met een borstel, natte doek of spons.
  • Na gebruik kan direct geschilderd worden.
  • Spoel sterk vervuilde oppervlakken na met water.

 

Ontdek de voordelen van Avis B-Clean Verfreiniger spray

Avis B-Clean Verfreiniger spray is een handige en krachtige reiniger die speciaal is ontwikkeld voor het verwijderen van vuil en vlekken op geschilderde oppervlakken. Verkrijgbaar bij Verf en behangland, biedt dit product tal van voordelen die je helpen om jouw geschilderde oppervlakken weer schoon en fris te maken.

 

Gemakkelijk aan te brengen

Avis B-Clean Verfreiniger spray is zeer eenvoudig in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen, is de spray gelijkmatig over het oppervlak te verdelen en het even te laten inwerken. Vervolgens kan je het vuil en de vlekken eenvoudig wegvegen met een doek of spons.

 

Veilig en effectief

Avis B-Clean Verfreiniger spray is veilig te gebruiken op geschilderde oppervlakken en zorgt voor een grondige reiniging zonder de verf te beschadigen. Dit product is ook geschikt voor het verwijderen van nicotine aanslag en andere hardnekkige vlekken.

 

Tips Avis B-Clean Verfreiniger spray

  • Test het product altijd eerst op een klein stukje van het oppervlak om te controleren of de verf niet wordt aangetast.
  • Zorg ervoor dat het oppervlak vrij is van stof en los vuil voordat je de spray aanbrengt.
  • Laat de spray even inwerken voordat je het vuil en de vlekken wegveegt met een doek of spons.

 

Bestel eenvoudig bij Verf en Behangland

Met Avis B-Clean Verfreiniger spray kan je snel en gemakkelijk jouw geschilderde oppervlakken schoonmaken en er weer als nieuw uit laten zien. Het product is veilig en effectief en kan gebruikt worden op verschillende oppervlakken, zoals muren, plafonds, deuren en kozijnen. Bestel dit product vandaag nog bij Verf en behangland en ervaar zelf het gemak en de kracht van Avis B-Clean Verfreiniger spray.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen