MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Veba Oplegmes

Het VEBA oplegmes heeft een top klasse kwaliteit, en is geschikt voor gladstrijken en het aanbrengen van precieze lijnen en afwerkingen.

Kies je inhoud:
€6,78 €5,95
€4,92 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 6 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


VEBA Oplegmes bij Verf en Behangland: Hoogwaardige Kwaliteit voor Perfecte Afwerking

Bij Verf en Behangland bieden we het VEBA Oplegmes aan, een hoogwaardig gereedschap dat ideaal is voor het afwerken van grotere oppervlakken. Met zijn uitstekende kwaliteit en functionaliteit is het VEBA oplegmes perfect voor zowel professioneel als particulier gebruik.


Specificaties

Top Klasse Kwaliteit: Geschikt voor het gladstrijken en aanbrengen van precieze lijnen en afwerkingen.
Kunststof Heft: Biedt een comfortabele grip tijdens het gebruik.
Stevig Stalen Blad: Voorzien van een robuust stalen blad dat duurzaamheid en precisie garandeert.
Bladdikte: Het blad heeft een dikte van 0,5 mm, ideaal voor nauwkeurige toepassingen.


Gebruikswijze

Veelzijdig Inzetbaar: Het VEBA oplegmes heeft een scherpe rand en is plat, waardoor het geschikt is voor moeilijk bereikbare plekken.
Tweede Mes: Kan worden gebruikt als tweede mes om product op te leggen tijdens het plamuren, waardoor plamuur minder snel uitdroogt.
Perfect voor Afwerking: Ideaal om lak, verf of vernis af te strijken en voor het aanbrengen van precieze lijnen en afwerkingen.
Meerdere Lagen: Let erop dat plamuur krimpt, dus breng het product in meerdere lagen aan voor een optimaal resultaat.


Bestel Nu VEBA Oplegmes bij Verf en Behangland

Kies voor de hoogwaardige kwaliteit en veelzijdigheid van het VEBA Oplegmes. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en zorg voor een perfecte afwerking van uw schilder- en plamuurprojecten. Dit oplegmes is ideaal voor precisiewerk en biedt duurzame prestaties voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen