MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Trae Lyx Hardwax Pro Naturel Wit 2,5 Liter

Trae Lyx Hardwax Pro Naturel Wit is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling en een uitstekende chemische en mechanische weerstand.

Trae Lyx
€152,80 €89,00
€73,55 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 3 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Trae Lyx Hardwax Pro Naturel Wit: De Perfecte Matte Afwerking

Ontdek de unieke eigenschappen van Trae Lyx Hardwax Pro Naturel Wit bij Verf en Behangland. Deze hoogwaardige hardwax olie is ideaal voor het beschermen en verfraaien van houten vloeren, parket, en meubels, terwijl het de natuurlijke uitstraling van het hout behoudt.

Belangrijkste Eigenschappen van Trae Lyx Hardwax Pro Naturel Wit

Natuurlijke, Matte Uitstraling: Deze hardwax biedt een zeer matte afwerking zonder opglans-effect, waardoor het hout zijn natuurlijke look behoudt.
Uitmuntende Slijtvastheid: Ontworpen voor langdurige bescherming, is deze hardwax zeer bestendig tegen slijtage, wat het perfect maakt voor hoogbelaste oppervlakken.
Subtiele Kleurversterking: De toevoeging van wit pigment versterkt de natuurlijke kleur van het hout zonder het significant te veranderen.
Waterafstotend: Biedt uitstekende bescherming tegen vocht en vloeistoffen.

Toepassingsmogelijkheden

Ideaal voor Binnen: Geschikt voor parket, houten vloeren, en meubels binnenshuis.
Veelzijdige Gebruik: Kan direct worden toegepast op onbehandeld hout, of als afwerklaag na het gebruik van Trae Lyx Hardwax Pro Color of Rustieke Loogbeits.

Waarom Kiezen voor Trae Lyx Hardwax Pro Naturel Wit bij Verf en Behangland?

Behoud van Houtkarakter: Behoud de natuurlijke schoonheid van je houten oppervlakken met een subtiele witte tint.
Hoge Kwaliteit: Vertrouw op de bewezen kwaliteit van Trae Lyx voor langdurige bescherming en esthetiek.
Professioneel Advies: Onze experts bij Verf en Behangland staan klaar om je te adviseren over de beste toepassing voor jouw project.
Gemakkelijke Bestelling: Bestel vandaag nog online en begin snel met het transformeren van je houten oppervlakken.

Kies voor Trae Lyx Hardwax Pro Naturel Wit en geef je houten vloeren en meubels een beschermde, natuurlijke en matte uitstraling. Bezoek Verf en Behangland voor dit en andere kwaliteitsproducten, en ervaar onze uitstekende klantenservice en productadvies.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen