MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Veba Platte Kwast Serie 1050

Kwast plat met gelakte houten steel met verzinkte bus en zwart haar. Basis kwaliteit. Geschikt voor synthetische verven.

Kies je inhoud:
€3,79 €3,34
€2,76 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 8 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Veba Platte Kwast Serie 1050 bij Verf en Behangland

De Veba Platte Kwast Serie 1050 bij Verf en Behangland is een platte kwast van basis kwaliteit die geschikt is voor diverse schilderklussen. Met zijn eenvoudige maar effectieve ontwerp is deze kwast ideaal voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers.


Kenmerken:

Gelakte Houten Steel: De kwast is uitgerust met een gelakte houten steel, waardoor hij comfortabel in de hand ligt en duurzaamheid biedt tijdens het schilderen.
Verzinkte Bus: Met een verzinkte bus is de kwast stevig bevestigd aan de steel, wat zorgt voor stabiliteit en langdurig gebruik.
Zwart Haar: De kwast heeft zwart haar dat geschikt is voor het aanbrengen van synthetische verven. Het haar zorgt voor een gelijkmatige verfapplicatie en een professioneel resultaat.
Basis Kwaliteit: Deze kwast behoort tot de basis kwaliteit, wat betekent dat hij geschikt is voor algemeen gebruik en een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.
Geschikt voor Synthetische Verven: De kwast is specifiek ontworpen voor het aanbrengen van synthetische verven, waardoor hij veelzijdig inzetbaar is voor verschillende schilderprojecten.


Of u nu een kleine retouchering uitvoert of een groot schilderproject aanpakt, de Veba Platte Kwast Serie 1050 biedt betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Met zijn stevige constructie en geschiktheid voor synthetische verven is deze kwast een praktische keuze voor allerlei schildertoepassingen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen