MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Marburg Casual 30534 (106 cm breed)

Maak kennis met de Marburg Casual 106 cm, dit prachtige behang is 2 keer zo breed als de standaard behang van Marburg. Verbeter uw woonruimte met een vleugje eigentijdse verfijning en tijdloze charme.

Marburg
€99,90 €49,95
€41,28 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Niet op voorraad Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Maak kennis met de Marburg Casual 106 cm: verbeter uw woonruimte met een vleugje eigentijdse verfijning en tijdloze charme. Dit prachtig vervaardigde meubelstuk combineert modern design naadloos met uitzonderlijk comfort, waardoor het een perfecte aanvulling is op elk huis.

Dankzij het intuïtieve montageproces is het opzetten van uw Marburg Casual 106 cm een ​​fluitje van een cent. Gedetailleerde instructies en alle benodigde hardware worden meegeleverd, zodat u zonder onnodig gedoe kunt genieten van uw nieuwe meubelstuk.

Geef uw huis een boost met de Marburg Casual 106 cm – waar comfort, stijl en kwaliteit samenkomen. Leg een statement af dat uw verfijnde smaak en voorliefde voor de fijnere dingen in het leven weerspiegelt. Ervaar de perfecte mix van moderne esthetiek en uitnodigend comfort met deze uitzonderlijke toevoeging aan uw woonruimte.

Let op: formaat rollen 106 cm breed!
 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen