MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Koopmans Ecoleum 1 Liter

Koopmans Ecoleum is een sterk impregnerende, verwerkingsvriendelijke, Carbolineum vervangende High Solid beschermingsmiddel voor onbehandeld geconserveerd ruw hout, o.a. kapschuren, boothuizen, tuinhout, schuttingen, hekwerken, pergola's, bielzen, etc.

Koopmans
Kies je inhoud:
€29,95 €20,25
€16,74 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 3 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Ontdek Koopmans Ecoleum bij Verf en Behangland

Koopmans Ecoleum is dé oplossing voor het beschermen en verfraaien van ruw hout, zonder het milieu te belasten. Dit sterk impregnerende en verwerkingsvriendelijke alternatief voor Carbolineum biedt een uitstekende bescherming voor diverse toepassingen, waaronder kapschuren, boothuizen, tuinhout, schuttingen, hekwerken, pergola's, bielzen en meer.


Waarom kiezen voor Koopmans Ecoleum?

Verwerkingsvriendelijk: Ecoleum is eenvoudig aan te brengen en te verwerken, waardoor zelfs onervaren klussers er probleemloos mee kunnen werken.
Sterk impregnerend: Het product dringt diep door in het hout, waardoor het optimaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf.
Goede kleurechtheid: Dankzij de uitstekende kleurechtheid blijft de kleur van het hout langdurig behouden, zelfs onder invloed van zonlicht en weersomstandigheden.
Natuurlijke lijnoliegeur: Ecoleum heeft een aangename geur van natuurlijke lijnolie, wat het werken ermee extra prettig maakt.
Dekkende kleuren: De dekkende kleuren kunnen onderling gemengd worden, zodat u uw eigen unieke tint kunt creëren.
Toepasbaar op gewolmaniseerd hout: Ook op gewolmaniseerd hout biedt Ecoleum uitstekende bescherming.
Uitstekende buitenduurzaamheid: Met Ecoleum behoudt uw hout zijn schoonheid en kwaliteit, zelfs onder de meest veeleisende buitenomstandigheden.
Matte glansgraad: Het resultaat is een prachtig matte afwerking die perfect past bij de natuurlijke uitstraling van hout.


Let op: Niet geschikt voor harde houtsoorten

Voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijk en effectief beschermingsmiddel voor ruw hout, is Koopmans Ecoleum de ideale keuze. Bescherm uw hout met zorg en behoud zijn natuurlijke schoonheid met Ecoleum van Verf en Behangland.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen