MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

KLS Softback Schuurpad Aluminiumoxide 115x140x5mm

De SW 510 is een schuurspons die gebruikers de perfecte balans biedt tussen kwaliteit en prestaties voor hun dagelijkse werk.

Klingspor
Kies je inhoud:
€1,95 €1,50
€1,24 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 13 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

De SW 510 is een schuurspons die gebruikers de perfecte balans biedt tussen kwaliteit en prestaties voor hun dagelijkse werk. Dit schuurmiddel is een uitzonderlijk goede keuze om te werken met:

 

  • Verf
  • Vernis
  • Vulmiddel
  • Hout
  • Plastic
  • Metaal

 

De schuurspons biedt een aantal onderscheidende voordelen voor de beoogde toepassingen. Deze omvatten het dunne materiaal, dat verantwoordelijk is voor de uitstekende flexibiliteit van deze schuurspons. Het product is de perfecte keuze voor moeilijk toegankelijke plaatsen zoals inkepingen, profielen en randen. Hij blinkt even goed uit bij het schuren van oppervlakken en het schuren van zwaar geprofileerde onderdelen. Met een dichte schuimstructuur zorgt de spons voor een ultrafijne en uniforme afwerking. De resultaten zullen zelfs de meest moeilijk te behagen professionele gebruiker overtuigen. De spons heeft geen last van rimpels en vouwen. Sterker nog, het product kan zowel droog als nat gebruikt worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen