MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Epifanes Mono-Urethane Bootlak

Hoogglanzende, slijtvaste ééncomponent aflak op basis van urethaanhars. Hoge dek- en kleurkracht, lang glansbehoud, zeer goede buitenduurzaamheid en weer- en waterbestendigheid.

Epifanes
€39,30 €31,35
€25,91 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 8 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Epifanes Mono-Urethane Bootlak bij Verf en Behangland: Hoogglanzende Bescherming voor Uw Boot

Bij Verf en Behangland presenteren we met trots Epifanes Mono-Urethane Bootlak, een hoogglanzende, slijtvaste ééncomponent aflak op basis van urethaanhars. Deze bootlak biedt een hoge dek- en kleurkracht, langdurig glansbehoud, uitstekende buitenduurzaamheid, en is weer- en waterbestendig. Geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, zowel binnen als buiten boven de waterlijn, in combinatie met de juiste primers. Ook geschikt voor het onderhoud van bestaande ééncomponent aflakken, ongeacht het merk.


Belangrijkste Kenmerken van Epifanes Mono-Urethane Bootlak

Hoogglanzende Afwerking: Geeft uw boot een prachtige hoogglans afwerking.
Slijtvast en Duurzaam: Biedt een langdurige bescherming tegen slijtage.
Uitstekende Weer- en Waterbestendigheid: Beschermt uw boot tegen de elementen, zelfs in ruwe omstandigheden.
Geschikt voor Diverse Ondergronden: Kan worden gebruikt op hout, staal, aluminium en polyester, zowel binnen als buiten boven de waterlijn.


Kleuren

  • 24 Standaardkleuren volgens kleurenwaaier.
  • Afwijkende kleuren op aanvraag, waaronder RAL-kleuren.


Ontdek de hoogglanzende bescherming van Epifanes Mono-Urethane Bootlak voor uw boot. Met zijn uitstekende eigenschappen biedt deze bootlak niet alleen een prachtige afwerking, maar ook langdurige bescherming tegen de elementen. Bestel nu bij Verf en Behangland en geef uw boot de glans en bescherming die het verdient.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen