MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Einza Aqua-Siegel PU Zijdeglans

einzA Aqua-Siegel is een watergedragen, slijtvaste 1-komponenten lak voor het behandelen van normaal te belasten hout- en parketvloeren.

einzA
Kies je inhoud:
€13,24 €11,50
€9,50 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 9 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

einzA Aqua-Siegel is een watergedragen, slijtvaste 1-komponenten lak voor het behandelen van normaal te belasten hout- en parketvloeren. einzA Aqua-Siegel is lichtbestendig en is geschikt voor zijdeglanzend verniswerk op houtwerk binnen, zoals b.v. deuren, meubilair, etc. einzA Aqua-Siegel is praktisch reukloos; tijdens het verwerken komen geen hinderlijke oplosmiddeldampen vrij. Milieusparend; bevat zeer weinig schadelijke stoffen.

einzA Aqua-Siegel is ook geschikt als een slijtvaste vloercoating voor het kleurloos schilderen van mineralen ondergronden om kleurstabiele en niet vergelende oppervlakken te verkrijgen. einzA Aqua-Siegel is milieuvriendelijk omdat het weinig verontreinigende stoffen bevat.

Toepassing: Voor het behandelen van normaal te gebruiken hout- en parketvloeren, meubels en verder houtwerk, binnen en minerale ondergronden zoals beton en cementdekvloeren of vezelcement.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen