MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Color Expert Woodstar FSC Blokkwast

Nieuwe kwast voor maximale verfabsorptie en een optimaal resultaat

Color Expert
Kies je inhoud:
€23,29 €13,85
€11,45 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 3 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Color Expert Woodstar FSC blokkwast bij Verf en Behangland

Het Color Expert Woodstar FSC blokkwast assortiment, verkrijgbaar bij Verf en Behangland, biedt een nieuwe standaard in schilderskwaliteit met een focus op gebruiksgemak en duurzaamheid. De kwasten zijn ontworpen met speciale kenmerken voor optimale prestaties en comfortabel gebruik.


Kenmerken:

Hoogwaardige borstelharen: De nieuwe opstelling van de borstelharen zorgt voor maximale verfabsorptie en een optimaal schildersresultaat.
Verschillende breedtes: Verkrijgbaar in breedtes van 100 mm en 120 mm, waardoor je de juiste kwast kunt kiezen voor verschillende oppervlakken en projecten.
Dikte: De kwast heeft een dikte van 30 mm, wat zorgt voor stevigheid en controle tijdens het schilderen.
Gripzone: De kwast is voorzien van een Gripzone, waardoor je extra grip hebt en comfortabeler kunt werken, zelfs bij langdurig gebruik.
FSC® gecertificeerde houten steel: De kwast heeft een houten steel die FSC® gecertificeerd is, wat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.


Toepassing:

De Color Expert Woodstar FSC Blokkwast is ideaal voor het aanbrengen van beits op verschillende oppervlakken, zoals houten meubels, schuttingen, en buitentimmerwerk. Dankzij de hoogwaardige materialen en ergonomisch ontwerp biedt deze kwast een uitstekende controle en precisie, wat resulteert in een professionele afwerking van je schilderprojecten.


Kies voor de Color Expert Woodstar FSC Blokwast bij Verf en Behangland en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid voor al je schilderklussen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen