MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Bison Rubber Seal Reparatiekit

Afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen, zoals hout, beton, steen, metaal, zink, bitumen, EPDM (vooraf testen), PVC, etc.

Bison
€22,05 €15,44
€12,76 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 2 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

In de Bison Rubber Seal Reparatiekitzitten alle tools voor een waterdichte klus! Ideaal voor iedereen die nog nooit met vloeibare rubber heeft gewerkt. De set is geschikt voor kleinere toepassingsgebieden. Als extraatje zit er een kortingsbon in voor Bison scrub wipes, perfect om eventuele natte resten te verwijderen en je handen schoon te maken na de klus.

Bison rubber seal: van waterdichting in badkamers, tot dakgootreparatie, tot het beschermen van tuinhout, tot het waterdicht maken van aansluitingen.

Toepassingsgebied:

Afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen, zoals hout, beton, steen, metaal, zink, bitumen, EPDM (vooraf testen), PVC, etc. Zelfs goede hechting op PP/PE. Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen; zoals badkamers, daken, kelders, muren en tuinen. Voor het waterdicht maken van douchegoten, kimnaden, dakgoten, buisdoorvoeren, kozijn- en lichtkoepelaansluitingen, maaivelddetails, etc. Ook geschikt als anti-slip onderlaag, metaal- en houtbescherming (bijvoorbeeld tuinpalen) en coating.

Inhoud Bison Rubber Seal Reparatiekit:

• 1x Bison Rubber Seal 750 ml
• 1x Bison Rubber Seal Textielband
• 1x kwast
• 1x roerstaafje
• 1x schuurvezel

0 sterren op basis van 0 beoordelingen