MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Behangborstel Zwart Paardenhaar

De behangborstel zwart is geschikt voor het in- en uitsmeren van behanglijm. Met behulp van de behangborstel wordt de lijm evenredig verdeeld en creëert u een strak en egaal eindresultaat.

€9,95 €7,95
€6,57 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 5 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Behangborstel Zwart Paardenhaar bij Verf en Behangland: Voor een Strak en Egaal Eindresultaat

Bij Verf en Behangland introduceren we de Behangborstel Zwart Paardenhaar, een essentieel hulpmiddel voor het in- en uitsmeren van behanglijm. Met deze borstel wordt de lijm gelijkmatig verdeeld, wat zorgt voor een strak en egaal eindresultaat. Informeer van tevoren welke soort behangborstel het beste kan worden gebruikt voor uw nieuwe behang.


Kenmerken van Behangborstel Zwart Paardenhaar

Hoogwaardige Paardenhaar: Gemaakt van zwart paardenhaar dat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de behanglijm.
Gelijkmatige Verdeling: Zorgt ervoor dat de lijm gelijkmatig wordt verdeeld over het behang, wat resulteert in een strak en egaal eindresultaat.
Comfortabel Gebruik: Voorzien van een ergonomisch handvat voor comfortabel gebruik en een stevige grip.
Duurzaam: Gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid.
Gemakkelijk te Reinigen: Het wordt geadviseerd de borstel na gebruik goed te reinigen om streepvorming bij hergebruik te voorkomen.


Toepassingen

Behangen: Ideaal voor het in- en uitsmeren van behanglijm, waardoor het behang stevig en gelijkmatig op de muur blijft zitten.
Professioneel en Doe-het-zelf: Geschikt voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar kwaliteit en efficiëntie.
Strak en Egaal Resultaat: Helpt bij het creëren van een strak en egaal eindresultaat voor al uw behangprojecten.


Specificaties

Materiaal: Zwart paardenhaar
Gebruik: In- en uitsmeren van behanglijm


Onderhoud

Reiniging: Het wordt geadviseerd de borstel na gebruik goed te reinigen om streepvorming bij hergebruik te voorkomen.


Bestel Nu de Behangborstel Zwart Paardenhaar bij Verf en Behangland

Kies voor de kwaliteit en het gemak van de Behangborstel Zwart Paardenhaar. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en zorg voor een professionele en efficiënte afwerking van al uw behangklussen. Deze borstel biedt het gemak en de functionaliteit die u nodig hebt voor het in- en uitsmeren van behanglijm, met een strak en egaal eindresultaat als gevolg.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen