MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Behangborstel Fiber Wit

Een behangborstel (ook wel spieborstel genoemd) wordt gebruikt om behanglijm op het behang aan te brengen. Een behangborstel wordt ook vaak gebruikt als handstoffer.

€10,56 €6,95
€5,74 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 14 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Behangborstel Fiber Wit bij Verf en Behangland: Essentieel voor Behangklussen

Bij Verf en Behangland introduceren we de Behangborstel Fiber Wit, een veelzijdig en essentieel hulpmiddel voor diverse behangklussen. Deze borstel, ook wel spieborstel genoemd, is ideaal voor het aanbrengen van behanglijm en kan tevens als handstoffer worden gebruikt.


Kenmerken van Behangborstel Fiber Wit

Veelzijdig Gebruik: Speciaal ontworpen voor het aanbrengen van behanglijm op het behang, maar ook geschikt als handstoffer.
Hoogwaardige Vezels: Voorzien van stevige, witte vezels die zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de lijm.
Comfortabel Ontwerp: Ergonomisch ontworpen handvat voor comfortabel gebruik en een stevige grip.
Duurzaam: Gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid.


Toepassingen

Behangen: Ideaal voor het aanbrengen van behanglijm, waardoor het behang stevig en gelijkmatig op de muur blijft zitten.
Handstoffer: Kan ook gebruikt worden als handstoffer om oppervlakken stofvrij te maken voor een schone en nette afwerking.
Professioneel en Doe-het-zelf: Geschikt voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar kwaliteit en efficiëntie.


Specificaties

Materiaal: Stevige witte vezels
Gebruik: Behanglijm aanbrengen en stof verwijderen


Bestel Nu de Behangborstel Fiber Wit bij Verf en Behangland

Kies voor de veelzijdigheid en kwaliteit van de Behangborstel Fiber Wit. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en zorg voor een professionele en efficiënte afwerking van al uw behangklussen. Deze borstel biedt het gemak en de functionaliteit die u nodig hebt voor zowel het aanbrengen van behanglijm als het reinigen van oppervlakken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen