MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis Siliconen Verwijderaar 250 ml

Vloeibare oplossing die verhard en niet-verhard dichtingproduct veilig en doeltreffend verwijdert en een ruim aantal oppervlakten siliconenvrij maakt. Verwijdert eveneens waterbestendigmakende siliconencomponenten (penetranten) en butyl dichtingproducten.

Avis
€49,29 €34,50
€28,51 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 6 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Vloeibare oplossing die verhard en niet-verhard dichtingproduct veilig en doeltreffend verwijdert en een ruim aantal oppervlakten siliconenvrij maakt. Verwijdert eveneens waterbestendigmakende siliconencomponenten (penetranten) en butyl dichtingproducten. Voor gebruik op glas en diens kaderwerk, u-pvc, metalen en hout. Eveneens uiterst geschikt voor het schoonmaken van industriële-werkoppervlakten en gereedschappen.

AVIS Siliconen Verwijderaar is oorspronkelijk ontwikkeld voor het verwijderen van siliconen en butyl dichtingsproducten van glas. Deze vraag is geïnitieerd door een bedrijf dat glas veredeld door het aanbrengen van coatings. Deze coating voorkomt dat glas ‘slijt’ door erosie en UV en snel vervuild enz. Omdat de coating een chemische interactie aangaat met het silicium in het glas moet het “chemisch rein zijn” waardoor het een wordt met het glas en hechting ontstaat. Omdat deze coating een dusdanig hoge oppervlaktespanning creëert zodat niets, dus ook siliconen of andere kitten, meer hecht wordt het veelal in het werk en lokaal in een bestaande situatie aangebracht (bouw, cruisschepen, off-shore). Door het afmessen van kitten is er vaak siliconenbesmetting waardoor hechting van de coating niet mogelijk is. Een andere toepassing is voor het verlijmen van glas middels UV verlijming Hier is een schoon oppervlak van het zelfde niveau vereist. Siliconen Verwijderaar verwijdert dus siliconen en Butyl dichtingsproducten tot op ‘chemisch-rein’ niveau.

 

Effectieve en Veilige Oplossing voor Siliconenverwijdering

Avis Siliconen Verwijderaar is de perfecte oplossing voor het effectief en veilig verwijderen van siliconenresten. Of je nu siliconen wilt verwijderen van tegels, glas, metaal, kunststof of andere oppervlakken, Avis Siliconen Verwijderaar is speciaal ontworpen om moeiteloos siliconen te verwijderen zonder de onderliggende oppervlakken te beschadigen.

 

Voordelen van Avis Siliconen Verwijderaar

 • Krachtige formule: Avis Siliconen Verwijderaar is voorzien van een krachtige formule die speciaal is ontwikkeld om zelfs hardnekkige siliconenresten effectief te verwijderen. Het maakt het proces van siliconenverwijdering snel en eenvoudig.

 • Veilig in gebruik: Avis Siliconen Verwijderaar is veilig in gebruik op verschillende oppervlakken, waaronder tegels, glas, metaal, kunststof en meer. Het laat geen resten achter en beschadigt de onderliggende oppervlakken niet, waardoor het een betrouwbare keuze is voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik.

 • Makkelijk aan te brengen: De handige spuitflacon maakt het aanbrengen van Avis Siliconen Verwijderaar eenvoudig en nauwkeurig. Het dringt door tot in de siliconenlaag en maakt het gemakkelijk om de siliconenresten te verwijderen met behulp van een spatel of een doek.

 • Snelle resultaten: Met Avis Siliconen Verwijderaar zie je snel resultaten. De krachtige formule werkt snel om siliconenresten op te lossen en te verwijderen, zodat je oppervlakken er weer schoon en netjes uitzien.

 

Gebruiksaanwijzing Avis Siliconen Verwijderaar

Het gebruik van Avis Siliconen Verwijderaar is eenvoudig:

 1. Schud de fles goed voor gebruik.
 2. Spray Avis Siliconen Verwijderaar rechtstreeks op de siliconenresten die je wilt verwijderen.
 3. Laat het product enkele minuten inwerken om de siliconen op te lossen.
 4. Gebruik een spatel of een doek om de losgeweekte siliconenresten weg te halen.
 5. Herhaal indien nodig het proces voor hardnekkige siliconenresten.
 6. Reinig het oppervlak met water en zeep om eventuele resten van het product te verwijderen.

 

Bestel de Avis Siliconen Verwijderaar bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland kunt u de Avis Siliconen Verwijderaar eenvoudig bestellen. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

 • H302
 • H304
 • H314
 • H412
0 sterren op basis van 0 beoordelingen