MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis Roestomvormer

Avis roestomvormer is een roeststabilisator en grondlaklaag in één met uitstekende hechting en diep indringend vermogen. Door de unieke samenstelling vormt het met ijzer en roest een zeer sterk metaal-organisch ijzercomplex.

Avis
Kies je inhoud:
€42,56 €31,95
€26,41 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 3 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Avis Roestomvormer - De oplossing voor roestproblemen!

Avis roestomvormer is een roeststabilisator en grondlaklaag in één met uitstekende hechting en diep indringend vermogen. Door de unieke samenstelling vormt het met ijzer en roest een zeer sterk metaal-organisch ijzercomplex.

Het biedt een optimale laag voor verdere behandeling. Het bevat geen zware metalen en minerale zuren. Het is geschikt voor het herstellen van roestplekken op ijzer en (blank) staal op o.a. machines en voertuigen. Het kan ook worden gebruikt op vochtige ondergronden en het kan met de meeste laksystemen afgewerkt worden.

Het is na 1–3 uur overschilderbaar in de open lucht en na 12–24 uur in tanks.
Rendement: ca. 10 m² per liter.

Avis Roestomvormer - De oplossing voor roestproblemen!

Roest is een vervelend probleem dat vaak voorkomt bij metalen voorwerpen. Gelukkig is er een oplossing: Avis Roestomvormer! Dit product is een absolute must-have voor iedereen die kampt met roestproblemen.

Wat is Avis Roestomvormer?

Avis Roestomvormer is een roestbehandelingsmiddel dat roest op metalen voorwerpen transformeert en stopt. Het vormt een stabiele, zwarte laag op het oppervlak van het metaal, waardoor verdere roestvorming wordt voorkomen. Avis Roestomvormer is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kan op alle soorten metalen worden gebruikt.

Hoe werkt Avis Roestomvormer?

Avis Roestomvormer werkt door de chemische reactie met de roest op het metalen oppervlak. Het product neutraliseert de roest en vormt een stabiele, zwarte laag op het oppervlak van het metaal. Deze laag zorgt ervoor dat er geen lucht of vocht meer bij het metaal kan komen, waardoor verdere roestvorming wordt voorkomen.

Hoe gebruik je Avis Roestomvormer?

Avis Roestomvormer is zeer eenvoudig in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de roestige oppervlakken goed schoon te maken en te ontvetten voordat je het product aanbrengt. Breng vervolgens Avis Roestomvormer aan op het oppervlak met behulp van een kwast of roller en laat het product 24 uur drogen. Na het drogen kan het oppervlak worden overgeschilderd.

Waarom kiezen voor Avis Roestomvormer?

Avis Roestomvormer is zeer effectief in het stoppen van roestvorming en het voorkomen van verdere schade aan metalen voorwerpen. Daarnaast is Avis Roestomvormer eenvoudig in gebruik en kan het op alle soorten metalen worden gebruikt. Bovendien is het product geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en is het overschilderbaar na droging.

Bestel Avis Roestomvormer bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland kunt u Avis Roestomvormer eenvoudig bestellen. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

  • H412
29-02-2024 14:40

Prima prima prima

5 sterren op basis van 1 beoordelingen