MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis Randsealer Aqua Wit

Avis Randsealer Aqua is een sneldrogende, goed vullende en elastische randsealer op waterbasis. Het is uitstekend schuurbaar en waterafdichtend

Kies je inhoud:
€25,06 €13,95
€11,53 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 2

Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Verzendkosten NL €6,95 | gratis vanaf €75,-
Voor 16.00 uur besteld vandaag verzonden
Advies nodig? Bel 0172 533 276

vis Randsealer Aqua is een sneldrogende, goed vullende en elastische randsealer op waterbasis. Het is uitstekend schuurbaar en waterafdichtend. Avis Randsealer Aqua is geschikt als voorbehandeling en randcoating voor o.a. de kopse kanten van diverse hout- en plaatmaterialen. Kan ook gebruikt worden voor de kopse kanten van kozijnen.

 

Voorbehandeling:

  • Zorg voor een schone, droge en vetvrije ondergrond. Eventueel licht opschuren.

 

Verwerking:

  • Roer het product goed door en breng aan met een kwast of roller.
  • Verwerkings-temperatuur: minimaal 10⁰ C.
  • Reinig het gereedschap direct na gebruik met water en zeep.

 

Koop Avis Randsealer Aqua bij Verf en behangland

Avis Randsealer Aqua is een hoogwaardige sealer die speciaal is ontwikkeld om houten oppervlakken te beschermen tegen vocht en andere invloeden van buitenaf. Deze sealer is verkrijgbaar bij Verf en behangland en biedt tal van voordelen die u helpen om uw houten oppervlakken in topconditie te houden.

 

Gemakkelijk aan te brengen

Avis Randsealer Aqua is zeer eenvoudig aan te brengen. Het enige wat u hoeft te doen, is het oppervlak goed schoon en stofvrij maken en de sealer gelijkmatig aanbrengen met een kwast, roller of spuitpistool. De sealer droogt snel en kan na 4 uur worden overschilderd met verf of lak.

 

Uitstekende bescherming

Avis Randsealer Aqua biedt een uitstekende bescherming tegen vocht en andere invloeden van buitenaf. De sealer dringt diep in het hout door en vormt een sterke beschermende laag die het hout beschermt tegen rot, schimmel en andere vormen van aantasting.

 

Tips voor het gebruik van Avis Randsealer

  • Zorg ervoor dat het houten oppervlak schoon en stofvrij is voordat u de sealer aanbrengt.
  • Roer de sealer goed door voor gebruik.
  • Breng de sealer in dunne lagen aan voor een gelijkmatig resultaat.
  • Schuur het oppervlak na 4 uur drogen licht op voordat u de volgende laag aanbrengt.

 

Bestel direct online of bezoek de winkel!

Bestel dit product vandaag nog bij Verf en behangland en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van Avis Randsealer Aqua. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen