MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis MDF Vulprimer Aqua Wit

Avis MDF Vulprimer Aqua is een zeer snel drogende watergedragen primer voor het gronden van MDF in binnenruimten. Het dekt goed en heeft een hoge vulkracht en daardoor zeer geschikt voor zuigende ondergronden zoals MDF.

Avis
Kies je inhoud:
€13,81 €7,50
€6,20 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 6 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Avis MDF Vulprimer Aqua is een zeer snel drogende watergedragen primer voor het gronden van MDF in binnenruimten. Het dekt goed en heeft een hoge vulkracht en daardoor zeer geschikt voor zuigende ondergronden zoals MDF.

Voorbehandeling:

  • Zorg voor een schone, droge en vetvrije ondergrond.

 

Verwerking:

  • Gebruik dit product in een goed geventileerde ruimte.
  • Breng het product met een kwast of roller op het te behandelen object aan.
  • Verwerkingstemperatuur > 10⁰C

 

Ontdek Avis MDF Vulprimer Aqua bij Verf en behangland

Avis MDF Vulprimer Aqua is een hoogwaardige, watergedragen primer die speciaal is ontworpen voor gebruik op MDF (Medium-Density Fiberboard) oppervlakken. Deze primer is verkrijgbaar bij Verf en behangland en biedt tal van voordelen die u helpen om uw MDF oppervlakken voor te bereiden op verdere verf- of laklagen.

 

Gemakkelijk aan te brengen

Avis MDF Vulprimer Aqua is zeer eenvoudig aan te brengen. Het enige wat u hoeft te doen, is het oppervlak goed schoon en stofvrij maken en de primer gelijkmatig aanbrengen met een kwast, roller of spuitpistool. De primer droogt snel en kan na 4 uur worden geschuurd.

 

Uitstekende hechting en vulling

Avis MDF Vulprimer Aqua biedt een uitstekende hechting op MDF oppervlakken en vult poriën en onvolkomenheden in het oppervlak op voor een glad en egaal resultaat. Bovendien zorgt de primer voor een goede bescherming van het MDF oppervlak tegen vocht en andere invloeden.

 

Tips voor het gebruik van Avis MDF Vulprimer Aqua

  • Zorg ervoor dat het MDF oppervlak schoon en stofvrij is voordat u de primer aanbrengt.
  • Roer de primer goed door voor gebruik.
  • Breng de primer in dunne lagen aan voor een gelijkmatig resultaat.
  • Schuur het oppervlak na 4 uur drogen licht op voor een betere hechting van de volgende laag verf of lak.

 

Bestel nu Avis MDF Vulprimer Aqua

Met Avis MDF Vulprimer Aqua kunt u uw MDF oppervlakken gemakkelijk voorbereiden op verdere verf- of laklagen. Bestel dit product vandaag nog bij Verf en behangland en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van Avis MDF Vulprimer Aqua. Heeft u vragen kunt u deze mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen