MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Avis Lijnmarkering  Spuitbus 750 ml

Avis Lijnmarkering is een professioneel verfmarkeringssysteem voor binnen en buiten.

Avis
Kies je inhoud:
€49,87 €40,12
€33,16 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 11 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Avis Lijnmarkering is een professioneel verfmarkeringssysteem voor binnen en buiten. De markeringsverf van hoge kwaliteit, alsmede de uitgekiende applicator, zorgen voor een slijtvaste, scherpe, heldere en duurzame lijn. Avis Lijnmarkering is goed bestand tegen zware belasting (verkeer). De aangebrachte markering is makkelijk te reinigen. Avis Lijnmarkering bevat geen CFK’s, geen chloorhoudende oplosmiddelen en geen lood.

Droogtijd : stofdroog : in ca. 1,5 uur
Kleefvrij : in ca. 3 – 4 uur
Overschilderbaar : in ca. 10 uur

 

Duurzame en professionele lijnmarkeringen

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om lijnen te markeren op diverse ondergronden, dan is de Avis Lijnmarkering Spuitbus de perfecte keuze. Deze spuitbus biedt duurzame en professionele markeringen en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

 

Duurzame en slijtvaste markeringen

De Avis Lijnmarkering Spuitbus staat bekend om zijn duurzaamheid en slijtvaste markeringen. De verf hecht goed aan verschillende ondergronden, zoals beton, asfalt, metaal en hout, en blijft langdurig zichtbaar, zelfs onder zware omstandigheden zoals verkeer en weersinvloeden. Dit maakt de Avis Lijnmarkering Spuitbus ideaal voor gebruik op parkeerterreinen, magazijnen, sportvelden en andere locaties waar duurzame markeringen essentieel zijn.

 

Professionele resultaten met gemak

Met de Avis Lijnmarkering Spuitbus kun je professionele resultaten behalen zonder gedoe. De spuitbus is eenvoudig in gebruik en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verf, waardoor scherpe lijnen worden gecreëerd. De verf droogt snel en heeft een goede dekking, waardoor je snel en efficiënt kunt werken. Bovendien is de Avis Lijnmarkering Spuitbus verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de markeringen kunt aanpassen aan je specifieke behoeften.

 

Veelzijdig en milieuvriendelijk

De Avis Lijnmarkering Spuitbus is veelzijdig in gebruik en kan worden toegepast op diverse ondergronden en locaties. Of je nu lijnen wilt markeren op een parkeerplaats, een fabrieksvloer of een sportveld, de Avis Lijnmarkering Spuitbus biedt de juiste oplossing. Bovendien is de verf op waterbasis en vrij van schadelijke stoffen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

 

Betaalbaar en kostenefficiënt

De Avis Lijnmarkering Spuitbus is niet alleen effectief, maar ook betaalbaar en kostenefficiënt. Met één spuitbus kun je veel meters markeringen aanbrengen, waardoor je kosten bespaart ten opzichte van traditionele markeringstechnieken. Bovendien zijn de duurzame en slijtvaste eigenschappen van de verf een investering in de lange termijn, omdat je minder vaak markeringen hoeft bij te werken of opnieuw aan te brengen.

 

Bestel bij Verf en Behangland

Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de markerings spuitbus voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.

 • H222
 • H229
 • H319
 • H336
 • P102
 • P210
 • P211
 • P251
 • P261
 • P280
 • P410
 • P412
 • P501
0 sterren op basis van 0 beoordelingen