MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

AS Creation Jade 395012/39501-2

AS Creation Jade Behang: Stijlvolle Inspiratie voor Jouw Interieur

AS Creation
€46,95 €36,95
€30,54 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Niet op voorraad Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

AS Creation Jade Behang: Stijlvolle Inspiratie voor Jouw Interieur

Ben je op zoek naar een manier om je interieur nieuw leven in te blazen? Ontdek dan de behangcollectie AS creation Jade om je huis te transformeren. Met een prachtige reeks ontwerpen en patronen biedt Jade behang een mix van stijl, kwaliteit en verfijning. Ontdek hoe dit behang je interieur naar een hoger niveau kan tillen.

Diverse Stijlen en Patronen Of je nu houdt van klassiek, modern, retro of eigentijds design, je vindt zeker een optie die bij jouw smaak past.
Hoogwaardige Materialen Het behang van AS Creation Jade is gemaakt van hoogwaardige materialen die niet alleen duurzaamheid garanderen, maar ook een luxe uitstraling bieden.
Geschikt voor Elke KamerOf je nu je woonkamer, slaapkamer, keuken of zelfs een accentmuur wilt decoreren, dit behang past perfect bij elke ruimte.
Eenvoudige Toepassing Het behang is eenvoudig aan te brengen, waardoor het een ideale keuze is voor zowel ervaren als beginnende interieurontwerpers.

Productspecificaties

Afmetingen: 10m lang en 53cm breed
Materiaal: Vliesbehang, gemakkelijk aan te brengen en duurzaam.
Patroonherhaling: 64/32 cm (verspringend), voor een harmonieuze en evenwichtige look.
Lijmadvies: Aanbevolen lijmen zijn Bison (pakje) of Noordwand Lijm (Kant en Klaar Lijm)

Levertijden:

Uit Voorraad winkel: Vandaag voor 15.45 uur besteld is vandaag verzonden!
Geen voorraad winkel: Bestelling wordt rechtstreeks aan u verzonden via de leverancier, levertijd 1-3 werkdagen.

Kies voor AS Creation Jade Behang bij Verf en Behangland

Wil je je interieur een frisse uitstraling geven? Kies dan voor AS Creation Jade behang en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden. Bestel vandaag nog en geef je huid de upgrade die het verdient.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen