MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Alabastine Sneldrogende Houtreparatie 500 gram

Alabastine Sneldrogende Houtreparatie is een sneldrogende, oplosmiddelvrije,  twee-componenten houtvuller voor binnen.

Alabastine
€41,00 €23,90
€19,75 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 4 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Alabastine Sneldrogende Houtreparatie 500 gram: Snel en Duurzaam Herstellen bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland introduceren we Alabastine Sneldrogende Houtreparatie 500 gram, jouw perfecte partner voor snelle en duurzame houtreparaties binnenshuis. Deze sneldrogende, oplosmiddelvrije houtvuller is een tweecomponentenoplossing die geschikt is voor het repareren van scheuren, beschadigingen en afgebroken hoeken bij kozijnen, deuren, meubels en meer.


Belangrijkste Kenmerken

Snel en Efficiënt: Alabastine Sneldrogende Houtreparatie biedt een razendsnelle oplossing voor houtreparaties met een droogtijd van slechts 45 minuten, waardoor je snel verder kunt met je schilder- of klusproject.
Oplosmiddelvrij: Dit product is oplosmiddelvrij, wat betekent dat het veilig en milieuvriendelijk is om binnenshuis te gebruiken.
Krimpvrij en Overschilderbaar: Het vulmiddel is krimpvrij en kan gemakkelijk worden overschilderd, zodat je een naadloos en esthetisch aantrekkelijk eindresultaat kunt bereiken.
Uitstekende Hechting: Alabastine Sneldrogende Houtreparatie hecht uitstekend op verschillende houtsoorten, waardoor duurzame reparaties gegarandeerd zijn.
Makkelijk te Verwerken: Met een eenvoudige 1:1 mengverhouding en een plamuurmes kun je dit vulmiddel moeiteloos aanbrengen en modelleren.


Let op dat Alabastine Sneldrogende Houtreparatie niet geschikt is voor houtrotreparaties. Voor dit doel raden we Alabastine Houtrotvuller aan voor het beste resultaat.


Maak repareren eenvoudig en effectief met Alabastine Sneldrogende Houtreparatie 500 gram. Bezoek Verf en Behangland voor dit product en meer hoogwaardige oplossingen om je schilder- en renovatieprojecten tot een succes te maken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen