MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Alabastine Polyester Glasmat 0,5 m2

Set glasvezelmatjes voor het repareren van grote gaten en beschadigingen aan metaal, polyester, hout en diverse kunststoffen.Te gebruiken in combinatie met polyesterhars en verharder.

Alabastine
€18,85 €13,90
€11,49 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 8 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Alabastine Glasmat bij Verf en Behangland: Sterke Reparaties voor Diverse Materialen

Bij Verf en Behangland stellen we graag Alabastine Glasmat aan u voor, een betrouwbare oplossing voor snelle, ijzersterke reparaties aan metaal, polyester, hout en kunststoffen. Deze glasmat is speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met Alabastine Polyesterhars en Verharder.


Belangrijkste Kenmerken van Alabastine Glasmat

Helpt bij het Repareren van Grote Beschadigingen: Ideaal voor het herstellen van grote beschadigingen, deuken en scheuren.
Alleen te Gebruiken met Polyesterhars en Verharder: Deze glasmat is ontworpen om samen te werken met Alabastine Polyesterhars en Verharder voor optimale resultaten.


Toepassing en Gebruik

Veelzijdig Toepasbaar: Geschikt voor reparaties aan diverse materialen zoals metaal, polyester, hout en kunststoffen.
Eenvoudig te Gebruiken: De glasmat is gemakkelijk aan te brengen en biedt sterke, duurzame reparaties.


Voordelen van Alabastine Glasmat

Sterke en Duurzame Reparaties: Geeft sterke en duurzame resultaten voor diverse reparaties.
Compatibiliteit met Alabastine Producten: Speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met Alabastine Polyesterhars en Verharder.


Waarom Kiezen voor Alabastine Glasmat bij Verf en Behangland?

Betrouwbare Kwaliteit: Alabastine Glasmat staat garant voor betrouwbare reparaties van hoge kwaliteit.
Compatibiliteit met Alabastine Producten: Ontworpen om perfect samen te werken met Alabastine Polyesterhars en Verharder.
Deskundig Advies: Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over het juiste gebruik van Alabastine Glasmat voor uw reparatieprojecten.

Ontdek de kracht van Alabastine Glasmat voor snelle en sterke reparaties aan diverse materialen. Met zijn compatibiliteit met Alabastine Polyesterhars en Verharder biedt deze glasmat een betrouwbare oplossing voor al uw reparatiebehoeften. Kies voor Alabastine Glasmat bij Verf en Behangland en herstel uw materialen met vertrouwen en gemak. Bestel nu en ervaar zelf de voordelen van deze hoogwaardige glasmat.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen