MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Alabastine MuurGlad

Alabastine MuurGlad kun je heel eenvoudig aanbrengen met de MuurGlad Roller en vervolgens glad afwerken met de MuurGlad Strijker. Egaliseren wordt er een stuk makkelijker door. Zo kan je snel een wat groter oppervlak perfect glad maken.

Alabastine
Kies je inhoud:
€22,00 €17,76
€14,68 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 2 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Alabastine MuurGlad bij Verf en Behangland: Eenvoudig en Effectief Egaliseren

Bij Verf en Behangland introduceren we met trots Alabastine MuurGlad, een eenvoudige en effectieve oplossing voor het glad maken van beschadigde wanden, zoals na behangverwijdering en op cellenbeton. Deze kant-en-klare muurvuller kan heel eenvoudig worden aangebracht met de MuurGlad Roller en vervolgens glad worden afgewerkt met de MuurGlad Strijker. Egaliseren wordt hierdoor een stuk makkelijker en je kunt snel een groter oppervlak perfect glad maken.


Belangrijkste Kenmerken van Alabastine MuurGlad

Eenvoudig Glad Maken: Speciaal ontworpen voor het glad maken van beschadigde wanden, waaronder na behangverwijdering en op cellenbeton.
Makkelijk aan te Brengen: Dankzij de MuurGlad Roller is het aanbrengen van de muurvuller een eenvoudige klus.
Glad Afwerken met de Gladstrijker: De MuurGlad Strijker zorgt voor een perfect gladde afwerking van het oppervlak.


Toepassing en Gebruik

Ideaal voor Beschadigde Wanden: Geschikt voor het egaliseren van wanden die beschadigd zijn, bijvoorbeeld door het verwijderen van behang.
Eenvoudig in Gebruik: Deze kant-en-klare muurvuller maakt het egaliseren van wanden snel en gemakkelijk.


Voordelen van Alabastine MuurGlad

Snel en Efficiënt: Met de combinatie van de MuurGlad Roller en de MuurGlad Strijker kun je snel en efficiënt een groter oppervlak perfect glad maken.
Veelzijdige Toepassing: Ideaal voor diverse soorten beschadigde wanden, waardoor het een veelzijdige keuze is voor thuisgebruik.


Waarom Kiezen voor Alabastine MuurGlad bij Verf en Behangland?

Kant-en-Klare Oplossing: Deze muurvuller is direct klaar voor gebruik, waardoor je meteen aan de slag kunt.
Professionele Resultaten: Bereik professionele resultaten zonder gedoe dankzij de gebruiksvriendelijke MuurGlad Roller en MuurGlad Strijker.
Hoogwaardige Kwaliteit: Alabastine staat bekend om zijn hoogwaardige producten, en MuurGlad is daar geen uitzondering op.

Ontdek het gemak en de effectiviteit van Alabastine MuurGlad voor het egaliseren van beschadigde wanden. Met de combinatie van de MuurGlad Roller en MuurGlad Strijker kun je snel en eenvoudig een perfect glad resultaat bereiken. Bestel nu bij Verf en Behangland en geef je wanden weer een strakke en verzorgde uitstraling.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen