MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Afdekvlies

Afdekvlies is opgebouwd uit een absorberende toplaag met een anti-slip folie aan de onderzijde. Door de absorberende toplaag is dit afdekvlies uitermate geschikt voor het beschermen van vloeren tijdens o.a. schilderwerkzaamheden.

Kies je inhoud:
€6,35 €4,25
€3,51 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 30 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.

Afdekvlies is opgebouwd uit een absorberende toplaag met een anti-slip folie aan de onderzijde. Door de absorberende toplaag is dit afdekvlies uitermate geschikt voor het beschermen van vloeren tijdens o.a. schilderwerkzaamheden. De vochtabsorberende toplaag zorgt ervoor dat verf snel wordt op genomen, dat voorkomt verspreiding van de verf. Dit afdekmateriaal is van topkwaliteit en is nagenoeg pluisvrij. Schildervlies is afdekmateriaal voor de schilder.

De anti-slip folie zorgt ervoor dat uw vloer beschermt is tegen o.a. verf en water. Tevens zorgt deze folie voor een veilige werkvloer, de schildersvlies blijft goed liggen.

Schildersvlies heeft ook een schokabsorberende werking  waardoor dit voordelige afdekvlies  multifunctioneel inzetbaar is. Overal waar tijdelijke vloerbescherming nodig is kan dit afdekvilt worden ingezet. Bijvoorbeeld voor het afdekken van vloeren tijdens verhuizingen, het beschermen van parketvloer tijdens verbouwing.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen