MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Sikkens Alphatex IQ Mat

Sikkens Alphatex IQ Mat is een matte hoogwaardige schrobbare elastische kwaliteit-verf voor uw buiten- en binnenmuren. Geschikt voor alle soorten beton, metselwerk, stucwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen.

Sikkens
Kies je inhoud:
€172,41 €114,68
€94,78 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 6 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Sikkens Alphatex IQ Mat: Hoogwaardige, Matte Buitenmuurverf voor Optimale Bescherming bij Verf en Behangland

Verlevendig uw buiten- en binnenmuren met Sikkens Alphatex IQ Mat, nu verkrijgbaar bij Verf en Behangland. Deze elastische, matte verf is ideaal voor een scala aan ondergronden, waaronder beton, metselwerk, stucwerk, pleisterwerk en bestaande verflagen. Met zijn schrobvaste en duurzame kwaliteiten biedt deze verf niet alleen een uitstekende dekking, maar is hij ook in vele kleuren beschikbaar.

Kenmerken Sikkens Alphatex IQ Mat:

Duracryl Stayclean Technologie: De toevoeging van Duracryl Stayclean technologie beschermt je gevel tegen groenaanslag en schimmels, waardoor de verf langer mooi blijft en minder vaak opnieuw geschilderd hoeft te worden.
Doorslaan van Zouten Bestendig: De Sikkens Alphatex IQ Mat vormt een robuuste verflaag die bijzonder goed bestand is tegen het doorslaan van zouten uit gevelstenen.
Regenvast in 45 Minuten: Na slechts 45 minuten is de Alphatex IQ Mat al regenvast, waardoor je gevelbestendig is tegen onverwachte regenbuien na het schilderen.
Uitstekend Schrobvast (Klasse 1): Deze buitenmuurverf is eenvoudig te reinigen, met een schrobvastheid van klasse 1, waardoor je gevel er altijd fris uitziet.
Zeer Goed Dekkend: Met een zeer hoog rendement van gemiddeld 10 m² per liter op gladde oppervlakken biedt de Alphatex IQ Mat een uitstekende dekking en efficiënt gebruik.

Duurzame Bescherming en Esthetische Afwerking

Kies Sikkens Alphatex IQ Mat voor een langdurige bescherming en esthetische uitstraling van uw buitenmuren. Deze verf is niet alleen praktisch, maar ook een verrijking voor het uiterlijk van uw woning of gebouw.

Verkrijgbaar bij Verf en Behangland

Vertrouw op Sikkens Alphatex IQ Mat voor een sublieme bescherming en blijvende schoonheid van uw buitenmuren. Bezoek Verf en Behangland voor dit topproduct en meer, en profiteer van onze professionele service en uitgebreide assortiment.

 

02-04-2024 11:33

droogtijd was iets minder snel dan ik gewend ben, maar kan ook aan het vochtige weer liggen

5 sterren op basis van 1 beoordelingen