MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

CE Powermaster Verfbeugel 3K greep

Beugel voor verfroller met beugelsysteem. Ergonomisch ontworpen handvat voor moeiteloos werken en veilig vasthouden. Beugel kan worden gebruikt in combinatie met een telescoopsteel met kliksysteem.

Color Expert
Kies je inhoud:
€3,95 €3,65
€3,02 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 16 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


CE Powermaster Verfbeugel 3K Greep bij Verf en Behangland: Ergonomisch Ontwerp voor Moeiteloos Schilderen

Bij Verf en Behangland introduceren we de CE Powermaster Verfbeugel 3K Greep, een hoogwaardige beugel voor verfrollers met een geavanceerd beugelsysteem. Deze verfbeugel is ontworpen voor een comfortabele en efficiënte schilderervaring, zelfs bij langdurig gebruik.


Kenmerken van CE Powermaster Verfbeugel 3K Greep

Ergonomisch Ontwerp: Voorzien van een ergonomisch ontworpen handvat, waardoor het moeiteloos werken en veilig vasthouden mogelijk maakt.
Beugelsysteem: Compatibel met diverse verfrollers, wat veelzijdigheid en gebruiksgemak biedt.
Gebruik met Telescoopsteel: Kan worden gebruikt in combinatie met een telescoopsteel, wat ideaal is voor het schilderen van moeilijk bereikbare plaatsen en grote oppervlakken.
Duurzaam Materiaal: Gemaakt van duurzame materialen voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid.
Comfortabele Greep: De 3K greep zorgt voor extra comfort en grip tijdens het schilderen, waardoor vermoeidheid van de hand wordt verminderd.


Toepassingen

Verschillende Verfrollers: Geschikt voor gebruik met diverse verfrollers, waardoor je flexibel kunt werken met verschillende verftypes en oppervlakken.
Moeilijk Bereikbare Plaatsen: In combinatie met een telescoopsteel perfect voor het schilderen van hoge muren, plafonds en andere moeilijk bereikbare plaatsen.
Professioneel en Doe-het-zelf: Ideaal voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een comfortabele en efficiënte verfbeugel.


Specificaties

Compatibiliteit: Geschikt voor diverse verfrollers
Ergonomisch Handvat: Voor moeiteloos werken
Gebruik met Telescoopsteel: Voor extra bereik


Bestel Nu de CE Powermaster Verfbeugel 3K Greep bij Verf en Behangland

Kies voor de kwaliteit en het gebruiksgemak van de CE Powermaster Verfbeugel 3K Greep. Bestel vandaag nog bij Verf en Behangland en ervaar het verschil van een ergonomisch ontworpen verfbeugel die moeiteloos werken mogelijk maakt. Deze beugel biedt de perfecte combinatie van comfort, duurzaamheid en veelzijdigheid, ideaal voor al uw schilderprojecten.

26-05-2023 10:36

Ligt goed in de hand

5 sterren op basis van 1 beoordelingen