MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
TencoTenco Verf - Uitstekende Bescherming en Verfraaiing

De Geschiedenis van Verffabriek Touwen & Co. B.V.

In 1885 begon Verffabriek Touwen & Co. B.V. met het leveren van teer aan binnenvaartschippers en carbolineum aan agrariërs en aannemers. De daaropvolgende jaren brachten ontwikkeling en productie van verfproducten die aangepast waren aan milieueisen en marktbehoeften, onder de merknaam Tenco.

Ontdek Tenco: Innovatieve Bescherming en Verfraaiing

Tenco, onderdeel van Touwen & Co. B.V., biedt een uitgebreid assortiment voor zowel doe-het-zelvers als professionele gebruikers. De hoogwaardige kwaliteitsproducten zijn ontworpen om te verfraaien en optimaal te beschermen. Het unieke karakter van Tenco-producten zorgt voor duurzame bescherming van materialen zoals hout, metaal, polyester, steen en beton.

Lees verder

Showingof 87 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 87 item(s)

Tenco: Opties voor Tuinhout, Hardhout en Meer

Met een focus op buitentoepassingen biedt Tenco een scala aan producten. Voor tuinhout zijn er hoogwaardige en betaalbare opties beschikbaar, zoals Tenco Tuindecor, een dekkende en duurzame buitenbeits geschikt voor houtsoorten zoals vuren, grenen en douglas. Tenco staat ook bekend om oplossingen zoals Tenco Kassenwit, Tenco Anti-regen Doorslag en Tenco Anti Houtworm.

Tenco Douglas Beits: Voorbeeldige Bescherming

Tenco is een van de weinige merken die dekkende beitsen voor douglashout aanbiedt. Deze reukarme, milieuvriendelijke beits beschermt niet alleen tegen weersinvloeden, maar accentueert ook de houtnerf. Met een eenvoudige toepassing en snelle droging is Tenco Douglasbeits een ideale keuze. Het assortiment omvat ook transparante Douglas Beits in verschillende kleuren.

Bescherming voor Hardhout: Tenco's Oplossingen

Voor hardhout, waaronder Bangkirai, biedt Tenco speciale oplossingen zoals Tenco Bangkirai Olie en Tenco Hardhoutolie. Deze oliën zijn verkrijgbaar in blikken en handige spuitbussen en zijn ideaal voor tuinmeubels. Tenco's assortiment omvat ook de Tenco Hardhout Ontgrijzer voor optimale resultaten.

Tenco Bootlak: Duurzame Bescherming op het Water

Of het nu boven of onder de waterlijn is, Tenco Bootlak biedt uitstekende bescherming voor boten, schepen, woonboten, sluisdeuren en meer. Deze bootlak is bestand tegen zowel zoet als zout water en heeft een hoge krasvastheid. Naast nautische toepassingen is Tenco Bootlak ook geschikt voor andere houten oppervlakken.

Tenco Houtcoat: Bescherming en Stijl

Tenco Houtcoat, beschikbaar in zwart en bruin, biedt UV-bestendige bescherming voor nieuw en eerder geteerd hout. Tenco Pracht Carbobruin is een alternatief voor bruine carboleum en beschermt hout diepgaand tegen alle weersomstandigheden.

Verfraaien van Steigerhout met Tenco

Steigerhout wordt veel gebruikt in moderne interieurs en exterieurs. Tenco Steigerhoutbeits biedt bescherming tegen weersinvloeden en benadrukt de houtnerf. Deze beits is zowel binnen als buiten te gebruiken en is verkrijgbaar in prachtige kleuren.

Metaal Schilderen met Tenco

TencoFerro maakt het schilderen en beschermen van metaal eenvoudig. Deze metaallak kan direct worden aangebracht op blank of handontroest metaal. TencoFerro fungeert zowel als grondverf als aflak, wat een extra primer overbodig maakt. De lak is roestwerend, stoot-, slag- en krasbestendig.

Tenco Menie: Traditionele Bescherming in Moderne Tijden

Tenco biedt verschillende soorten menie, waaronder de bekende Tenco IJzermenie en Oranje Menie. De Witte Menie is ideaal voor lichtere afwerkingen. Deze menies zijn geschikt voor diverse ondergronden.

Ontdek de wereld van Tenco Verf op verfenbehangland.nl en geef uw projecten de bescherming en verfraaiing die ze verdienen.

Heeft u vragen, U kunt ons bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054 of e-mail naar [email protected].