MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Blokkwast Hout Prof 926

Blok kwast. Gelakte houten steel en kap, koperkleurige bus gevuld met extra lang wit haar. Top kwaliteit. Geschikt voor alle voorkomende verfklussen, met name muurverven.

Kies je inhoud:
€8,95 €6,50
€5,37 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 26 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Blokkwast Hout Prof 926 bij Verf en Behangland

De Blokkwast Hout Prof 926 bij Verf en Behangland is een professionele blokwitter van topkwaliteit, speciaal ontworpen voor een breed scala aan verfklussen, met name muurverven. Met hoogwaardige materialen en zorgvuldige vakmanschap biedt deze blokkwast uitstekende prestaties en duurzaamheid.


Kenmerken:

Gelakte Houten Steel en Kap: De blokkwast is voorzien van een gelakte houten steel en kap, wat zorgt voor een comfortabele grip en optimale controle tijdens het schilderen. Bovendien is de steel uitgerust met een handige emmerhaak voor eenvoudig opbergen wanneer deze niet in gebruik is.
Koperkleurige Bus: De bus van de blokkwast heeft een koperkleurige afwerking, wat niet alleen bijdraagt aan de esthetiek, maar ook aan de duurzaamheid en stabiliteit van de kwast tijdens het gebruik.
Extra Lang Wit Haar: De blokkwast is zwaar gevuld met extra lang wit Chinees varkenshaar, waardoor een gelijkmatige verfapplicatie en een professionele afwerking worden gegarandeerd. Dit haar is geschikt voor vele soorten verf en lijmen, waardoor de kwast veelzijdig inzetbaar is voor verschillende projecten.


De Blokkwast Hout Prof 926 is de ideale keuze voor professionals en doe-het-zelvers die streven naar hoogwaardige resultaten bij hun verfklussen. Met zijn duurzaamheid, functionaliteit en veelzijdigheid biedt deze blokkwast uitstekende prestaties en gebruiksgemak bij elke verfklus.

13-02-2023 15:56

werkt goed

4 sterren op basis van 1 beoordelingen