MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Alabastine Reparatie Plaatjes Hout

De Alabastine reparatieplaatjes maken het repareren van grotere beschadigingen eenvoudiger. De plaatjes kun je als mal gebruiken bij het repareren van hoeken in deuren en kozijnen. Hierdoor is het heel eenvoudig om een strakke hoek te maken.

Alabastine
€6,75 €5,35
€4,42 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 8 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Alabastine Reparatie Plaatjes Hout: Eenvoudig Repareren bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland presenteren we de Alabastine Reparatie Plaatjes Hout, de ideale hulpmiddelen om grotere beschadigingen in houtwerk moeiteloos te repareren. Deze plaatjes dienen als mal bij het herstellen van hoeken in deuren en kozijnen, waardoor het creëren van strakke hoeken een fluitje van een cent wordt.


Belangrijkste Kenmerken

Handige Set: De set bestaat uit 5 plaatjes van verschillende maten, waardoor er altijd een maat is die perfect past bij jouw reparatieklus.
Veelzijdig Gebruik: Deze reparatieplaatjes kunnen worden gebruikt in combinatie met Alabastine houtrotvuller, Alabastine houtrotvuller professioneel, en Alabastine Houtreparatie, waardoor je de juiste reparatiemethode voor jouw specifieke situatie kunt kiezen.
Eenvoudig Repareren: Met deze plaatjes kun je zelf moeiteloos strakke hoeken maken bij het repareren van deuren en kozijnen, zelfs als de beschadigingen groter zijn.


Of je nu een ervaren vakman bent of een enthousiaste doe-het-zelver, de Alabastine Reparatie Plaatjes Hout zijn een waardevolle toevoeging aan je gereedschapskist. Ze maken het herstellen van grotere beschadigingen in houtwerk eenvoudiger en zorgen voor een professioneel resultaat.


Kies voor gemak, veelzijdigheid en probleemloze reparaties met de Alabastine Reparatie Plaatjes Hout en bezoek Verf en Behangland voor deze en andere hoogwaardige producten om je schilder- en reparatieprojecten tot een succes te maken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen