MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Tencomild Tuinbeits Transparant

Tenco Tencomild Transparant is een transparante, vochtregulerende, kleurvaste tuinbeits. Tenco Tencomild Transparant is geschikt voor het schilderen van zowel nieuw als eerder met carbolineum of beits behandeld hout.

Tenco
€18,95 €15,00
€12,40 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 8 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Tencomild Tuinbeits Transparant 2,5 Liter: Langdurige Bescherming en Natuurlijke Schoonheid voor Uw Tuinhout

Ontdek de kracht van Tencomild Tuinbeits Transparant, de ideale keuze voor het beschermen en verfraaien van al uw tuinhout. Geschikt voor zowel nieuw als eerder behandelde houtoppervlakken, biedt Tencomild Tuinbeits Transparant een transparante, kleurvaste en vochtregulerende oplossing voor uw hekken, schuttingen, schuren, pergola’s, en meer.

Belangrijkste Voordelen:

Vochtregulerend en Kleurvast: Biedt een duurzame, kleurvaste bescherming die de natuurlijke uitstraling van uw hout behoudt.
Uitstekende Bescherming: Speciaal ontwikkeld om vergrijzing te voorkomen, is Tencomild Tuinbeits Transparant waterafstotend en bestand tegen alle weersinvloeden.
Eenvoudige Toepassing: Kan moeiteloos aangebracht worden met een kwast, roller of verfspuit, waardoor u gemakkelijk een professionele afwerking bereikt.
Snelle Droogtijd: Stofdroog in ongeveer 2-3 uur, waardoor snelle voortgang van uw project mogelijk is.
Efficiënt Verbruik: Met een rendement van ca. 10-12 m² per liter biedt het product een economische oplossing voor tuinprojecten.

Toepassing en Verwerking:

Ideaal voor het beschermen van nieuw geïmpregneerd tuinhout en eerder behandelde houtoppervlakken. Geschikt voor diverse tuinhoutconstructies zoals hekken, schuttingen, bielzen en pergola's.

Bestel Nu Uw Tencomild Tuinbeits Transparant bij Verf en Behangland

Bereid uw tuin voor op elk seizoen met Tencomild Tuinbeits Transparant. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van bescherming

  • H226
  • H336
0 sterren op basis van 0 beoordelingen