MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een matte schrobvaste binnenmuurverf met een uitstekende dekking. De combinatie van het bindmiddel met de lange open tijd zorgt voor een streeploos en glad eindresultaat.

Sikkens
Kies je inhoud:
€41,99 €26,24
€21,69 Excl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad 10 Indien geen voorraad maar wel bestelbaar levertijd 2-3 werkdagen. Bestellingen van AS Creation, Noordwand en Rasch worden rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.


Sikkens Alphacryl Pure Mat SF: Matte Schrobvaste Binnenmuurverf van Topkwaliteit

Verwen je interieur met de verfijnde uitstraling van Sikkens Alphacryl Pure Mat SF, een hoogwaardige matte schrobvaste binnenmuurverf. Deze verf combineert uitmuntende dekking met een streeploos en glad eindresultaat, dankzij het bindmiddel met een lange open tijd. Ontworpen voor duurzame prestaties, biedt deze muurverf een isolerend vermogen en behoudt zijn matte finish, zelfs na reiniging.

Kenmerken Sikkens Alphacryl Pure Mat SF:

Schrobvastheid Klasse 1: Voldoet aan de hoogste normen voor schrobvastheid (volgens DIN EN 13300), waardoor de muren gemakkelijk te reinigen zijn.
Uitstekende Dekking: Met een theoretisch rendement van 8-12 m²/m op een gladde ondergrond zorgt deze verf voor een efficiënt gebruik en een prachtig resultaat.
Watergedragen Formule: Milieuvriendelijk en geurarm, geschikt voor gebruik binnenshuis zonder concessies te doen aan prestaties.
Extreem Mat: Creëer een elegant en tijdloos effect in elke ruimte met de extreem matte afwerking.


Toepassingsmogelijkheden
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF:

Ideaal voor diverse binnenondergronden, waaronder schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen.

 

Verwerkingsadvies Sikkens Alphacryl Pure Mat SF:

Deze hoogwaardige muurverf kan aangebracht worden met een kwast, roller of airless spuit. Voor mooie gladde muren raden we de Anza Antex, Anza Micmex of de Contractor muurverf rollers aan.

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF bij Verf en Behangland

Kies voor Sikkens Alphacryl Pure Mat SF en combineer stijl met duurzaamheid in uw woonomgeving. Bezoek Verf en Behangland voor dit premium product en meer, en profiteer van onze expertise en uitgebreide assortiment.

  • P102
  • P101
  • P262
  • P312
  • P501
15-12-2022 14:02

Goede ervaringen tot nu toe

5 sterren op basis van 1 beoordelingen