MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Grondverf en Primer

Grondverf en primer voor binnen en buiten

Of je nu binnen een muur wilt schilderen of buiten een kozijn, grondverf en primer zijn geschikt voor alle oppervlakken. Onze grondverf en primer zijn beschikbaar in diverse kleuren en soorten, van watergedragen tot oplosmiddelhoudende varianten. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste basis voor jouw schilderwerk.

Lees verder

Showingof 93 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 93 item(s)

 

Bescherming en hechting

Grondverf en primer bieden niet alleen bescherming tegen invloeden van buitenaf, maar zorgen ook voor een betere hechting van de uiteindelijke verflaag. Hierdoor blijft de verf langer mooi en zijn eventuele reparaties makkelijker uit te voeren. Onze grondverf en primer zijn geschikt voor diverse oppervlakken, zoals hout, metaal, kunststof en metselwerk.

Grondverf en primer aanbrengen

Het aanbrengen van grondverf en primer is belangrijk om de verf goed te laten hechten en beschermen. Het oppervlak moet goed schoon en droog zijn voordat je begint met aanbrengen. Afhankelijk van het oppervlak en de gewenste bescherming kun je één of meerdere lagen aanbrengen.

 

Soorten grondverf en primer

Grondverf is zeer geschikt voor het gronden van kaal hout en het overgronden van oude verflagen op hout en metaal.
Snelgrond biedt de mogelijkheid om meerdere lagen op één dag aan te brengen en is uitermate geschikt voor kaal hout en voorbehandeld hout- en diverse metaaloppervlaktes.
Multiprimer is toepasbaar op diverse ondergronden zoals metaal en kunststof.
Lood en IJzermenie is roestwerend en is toepasbaar op o.a. nieuw staalwerk, staalconstructies, hekwerken, machines, landbouwvoetuigen, vaartuigen enz.
Randsealer is een coating op waterbasis voor het afdichten en verduurzamen van kopse kanten en zaagkanten van plaatmaterialen.
Speciaal primers zoals Grondverf voor MDF, Metaalprimer, isoleerprimer en Koud verzinken.

 

Grondverf en primer kopen bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland hebben we een ruim assortiment grondverf en primer van verschillende merken zoals Sikkens en Wijzonol. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over welke grondverf of primer het beste bij jouw schilderwerk past. Bestel jouw grondverf en primer eenvoudig online en profiteer van onze snelle levering en scherpe prijzen.

Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de juiste grondverf en primer voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.