MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Antifouling

Antifouling: Optimale Bescherming van uw Boot

Als trotse eigenaar van een boot, wilt u er alles aan doen om deze in goede staat te houden. Een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw boot is het beschermen van de romp tegen aangroei. Antifouling is daarvoor de oplossing. In deze blog leggen we uit wat antifouling is en waarom het zo belangrijk is voor uw boot.

Wil je alles weten over verfsystemen en producten van Epifanes Download dan de brochure!

Lees verder

Showingof 7 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 7 item(s)

Wat is Antifouling?

Antifouling is een coating die op de romp van uw boot wordt aangebracht om aangroei te voorkomen. Aangroei kan bestaan uit verschillende soorten organismen, zoals algen, mosselen en andere kleine schelpdieren. Als deze zich hechten aan de romp van uw boot, kan dit voor problemen zorgen. Het kan bijvoorbeeld de vaareigenschappen van uw boot beïnvloeden en schade aan de romp veroorzaken.

Waarom is antifouling belangrijk?

Het aanbrengen van antifouling is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw boot. Het voorkomt niet alleen aangroei, maar het verlengt ook de levensduur van uw boot en verbetert de vaareigenschappen. Bovendien kan het u geld besparen op lange termijn, omdat u minder vaak onderhoud hoeft uit te voeren en de kans op schade aan de romp kleiner wordt.

Welke soorten Antifouling zijn er?

Er zijn verschillende soorten antifouling beschikbaar, elk met hun eigen specifieke eigenschappen. Zo zijn er harde en zachte antifoulings, antifoulings voor zoet en zout water en antifoulings met verschillende werkzame stoffen. Het is belangrijk om te kiezen voor de juiste antifouling voor uw type boot en vaargebied.

Bestel nu Antifouling bij Verf en Behangland

Bij Verf en Behangland kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan boot bootproducten. Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de juiste primer voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. Heeft u vragen kunt u deze ook mailen naar [email protected]. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.