MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Spuitbus Automotive


Verschillende soorten Auto Spuitbussen

Bij Verf en Behangland hebben we verschillende soorten Auto spuitbussen, elk met een eigen unieke eigenschap.

Lees verder

Showingof 41 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 41 item(s)

Verschillende soorten Auto Spuitbussen

Bumberlak is met zijn zeer hoge dekkracht en uitstekende hechting ideaal voor het herstellen en verfraaien van bumpers. Bumperlak heeft een duurzame kleur en glans, en behoudt de originele bumperstructuur.
Engine Paint is een speciale hittebestendige verf voor het spuiten van motorblokken. Motip Engine Paint is elastisch, krasvast, stootvast, en bestand tegen benzine, chemicaliën en temperatuurwisselingen.
Leer en Vinyl lak is perfect voor het repareren en verfraaien van vinyl, leer en imitatieleer onderdelen van uw auto, zoals autostoelen. Leer en Vinyl lak heeft een duurzame kleur en glans en behoudt de oorspronkelijke structuur.
Velgenlak is een sneldrogende acrylaat lak met een duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde stalen en lichtmetalen velgen en wieldoppen.
Removable Coating, ook wel plastidip genoemd, is een speciale lak voor het creëren van een verwijderbare film. Voor het behandelen van gladde, niet zuigende ondergronden, zoals blank metaal, aluminium, glas en ondergronden behandeld met 2K lakken.
Underbody Coating is een beschermingmiddel voor de onderkant van voertuigen en beschikt over uitstekende corrosiewerende eigenschappen.

Bekijk ons Auto Spuitbussen Assortiment en Bestel Nu!

Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de juiste auto spuitbus voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.