MEGASTORE IN VERF EN BEHANG - ENORME VOORRAAD - LAGE PRIJZEN
Spuitbussen Effect Lakken

Effect Spuitbussen bij Verf en behangland

Zoekt u een Effect lakken in spuitbussen van Motip, Dupli-Color en Hammerite. Verf en behangland heeft een uitgebreid assortiment in Hamerslag, Metallic, Chroom, Camouflage, Fluorescerend en overige effect lakken.

Lees verder

Showingof 44 item(s)
Show:
Sort By:
Showingof 44 item(s)

Wat zijn Effect Spuitbussen?

Effect spuitbussen zijn spuitbussen gevuld met verf die speciale effecten creëren op de ondergrond waarop ze worden aangebracht. Deze spuitbussen zijn ideaal voor het creëren van unieke ontwerpen en decoraties op bijvoorbeeld muren, meubels, stof en papier. Bij Verf en Behangland hebben we een ruim assortiment aan effect spuitbussen in verschillende kleuren en texturen.

 

Verschillende soorten effecten

Bij Verf en Behangland hebben we verschillende soorten effect spuitbussen, elk met een eigen uniek effect.

Hamerslaglak is een sneldrogende lak met hamerslag effect voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof.
Metallic lak is een sneldrogende lak met een metallic effect voor het behandelen van ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof.
Chroomlak is een decoratieve, sneldrogende lak met chroom glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof.
Camouflagelak voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, textiel en diverse soorten kunststof. Camouflagelak heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een duurzame kleur en duurzame glans. Camouflagelak is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden.
Fluorescerende lak is een decoratieve, fluorescerende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof.
Overige Effect lakken van Verf en Behangland kunnen gebruikt worden voor een marmer-, roest-, graniet-, bronze- en Gold look effect.

 

Bekijk ons Assortiment Effect Lakken en Bestel Nu!

Of u nu een doe-het-zelver of een professionele schilder bent, bij Verf en Behangland vindt u de juiste effect spuitbus voor uw project. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel voor meer informatie en advies. U kunt ons ook bellen op 0172 533276 of stuur een whatsapp naar 06 21303054.